211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Αργυρός και 50 Cent σε μία εμφάνιση που δεν περιμέναμε

Κωνσταντίνος Αργυρός 50cent συναυλια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι δύο καλλιτέχνες θα βρεθούν στην ίδια σκηνή σε μία συναυλία – έκπληξη. 

O Κωνσταντίνος Αργυρός, ο κορυφαίος τραγουδιστής της γενιάς του, συνεχίζει να μας χαρίζει εκπλήξεις και μοναδικές εμφανίσεις ακόμα και μετά το τέλος του Eleutheros Tour. Για την ακρίβεια, τον καλλιτέχνη θα δούμε σε μία μοναδική συναυλία – έκπληξη μαζί με τον 50 Cent, μία εμφάνιση που σίγουρα δεν περιμέναμε να δούμε. Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από μία ανάρτηση η δισκογραφική του εταιρεία, Panik Records.

«Ο @argiros_konstantinos και ο @50cent πρωταγωνιστούν σε μία μεγαλειώδη συναυλία, παραγωγή της @panik.live , powered by @cocacolagreece, την πρώτη green συναυλία στην Ελλάδα, για τα 40 χρόνια του εμβληματικού ΟΑΚΑ, το Σάββατο 29 Οκτωβρίου.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο καλλιτέχνης – φαινόμενο με τις δεκάδες πλατινένιες επιτυχίες και τις sold out εμφανίσεις, θα «μαγέψει» με τα προσωπικά του mega hits και τις δυνατές του ερμηνείες.

Ο 50 Cent, ένας από τους πιο επιτυχημένους και δημοφιλείς rappers παγκοσμίως, ολοκληρώνει το φετινό του tour στην Αθήνα, όπου έρχεται με full band και full program, μετά από 16 χρόνια και θα συναρπάσει όπως μόνο εκείνος ξέρει.

Opening acts θα κάνουν:
η @josephinewendel
ο @priince.fy
και οι @kingsofficial

Special guests:
ο @nerogreco
και ο @rack.barcode

Host ο @alexandros_kopsialis», έγραψε η δισκογραφική εταιρεία Panik Records στο Instagram.

Μέσα από την άναρτηση έγιναν γνωστοί και οι νεαροί καλλιτέχνες που θα ανοίγουν τη βραδιά και δεν είναι άλλοι από τη Josephine, τους Kings και τον FY.

Κωνσταντίνος Αργυρός και 50 Cent σε μία εμφάνιση που δεν περιμέναμε

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024