211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κέντρο Αθηνών: Γιώργος Μαζωνάκης και Γιώργος Λιβάνης μαζί τον χειμώνα

Κέντρο Αθηνών κρατηση εμφανισεις 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια συνεργασία που θα δούμε για πρώτη φορά! 

Τη μεγάλη του επιστροφή στη νυχτερινή Αθήνα ετοιμάζει για τη νέα σεζόν ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος, όπως αποκάλυψε το okmag.gr, θα είναι ο πρωταγωνιστής στην πίστα Κέντρο Αθηνών τον χειμώνα 2021. Μαζί του, ένα ακόμα δυνατό και αγαπημένο όνομα, ο Γιώργος Λιβάνης.

Ο Θοδωρής Φέρρης στο Romeo Club: Πότε κάνει πρεμιέρα;

Οι δύο πολύ αγαπημένοι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους για πρώτη φορά και αναμφίβολα αυτή θα είναι μια συνύπαρξη που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στη διασκέδαση τη φετινή σεζόν. Το Κέντρο Αθηνών τις τελευταίες σεζόν φιλοξενούσε στην πίστα του τον Νίκο Οικονομόπουλο, ενώ έφτασε η στιγμή για ακόμα μία αλλαγή στους πρωταγωνιστές του.

Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά στη νυχτερινή διασκέδαση, για όποια πίστα και αν συνεργαστεί μαζί του. Το ίδιο έχει αποδειχθεί και για τον νεότερο Γιώργο του σχήματος, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός μετά από την επιτυχημένη σεζόν εμφανίσεων που πραγματοποίησε μαζί με τον Θοδωρή Φέρρη στο Romeo (ο τελευταίος θα εμφανιστεί και πάλι στην ίδια πίστα φέτος).

Ο ίδιος ο Γιώργος Λιβάνης έχει κάνει κάποιες αναρτήσεις μέχρι τώρα στο προφίλ του όπου αναφέρει και το Κέντρο Αθηνών, επιβεβαιώνοντας εμμέσως τη συνεργασία αυτή.

Κέντρο Αθηνών: Γιώργος Μαζωνάκης και Γιώργος Λιβάνης μαζί τον χειμώνα

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024