211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κέλλυ Κελεκίδου: Επιστρέφει σε live εμφανίσεις από το Galea Theater

Κελλυ Κελεκιδου εμφανισεις συναυλιες 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε κάνει πρεμιέρα η αγαπημένη τραγουδίστρια;

Η Κέλλυ Κελεκίδου είναι πανέτοιμη να επιστρέψει στις ζωντανές εμφανίσεις κάθε Σάββατο, ύστερα από πολύ καιρό απουσίας από τη διασκέδαση της Αθήνας. Η αγαπημένη τραγουδίστρια έρχεται να κάνει την πρεμιέρα της το Σάββατο, ανήμερα των Χριστουγέννων, και να είναι κοντά στο κοινό της για λίγα, περιορισμένα Σάββατα, από τον χώρο του Galea Theater.

Παράλληλα, στο ίδιο μαγαζί, σε live εμφανίσεις βλέπουμε και τον Πάνο Καλίδη κάθε Τετάρτη, μια σειρά εμφανίσεων που έχει αγαπηθεί. Ο τραγουδιστής, για αυτήν την εβδομάδα θα είναι κοντά μας από τη σκηνή αυτή και την Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2021, την Παραμονή των Χριστουγέννων.

Το αγαπημένο στέκι περιμένει το κοινό του με μία σειρά εμφανίσεων που θα ξεχωρίσουν μέσα στις γιορτές. Οι δύο τραγουδιστές θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και θα μας χαρίσουν τις πιο ανεβαστικές, εορταστικές βραδιές στην Αθήνα.

«Αγαπημένοι μου είστε έτοιμοι να τα ξανά πούμε από κοντά; Ξεκίνησαν οι εμφανισεις μας σε Ελλάδα και Κύπρο !Είστε έτοιμοι να τραγουδήσουμε ξανά μαζί και να τα σπάσουμε, όπως μόνο εμείς ξέρουμε να το κάνουμε; Εγώ ανυπομονώ να σας δω και στην Αθήνα το Σάββατο 25/12 ,1/1, 8/1 στο @galea_theater !Μου λείψατε», δήλωσε η τραγουδίστρια για τις επερχόμενες αυτές εμφανίσεις της μέσα από το Instagram.

Κέλλυ Κελεκίδου: Επιστρέφει σε live εμφανίσεις από το Galea Theater

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024