211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κέλλυ Κελεκίδου: Μοιράζεται για πρώτη φορά φωτογραφία της κόρης της

Κέλλυ Κελεκίδου εμφανισεις κρατηση μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Με αφορμή τα πέμπτα γενέθλια της Ελπινίκης

Κέλλυ Κελεκίδου και Νίκος Κουρκούλης (ο οποίος σε λίγες μέρες ξεκινά εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη μαζί με την Πάολα, στο Vogue Club) έχουν δημιουργήσει εδώ και χρόνια μια υπέροχη οικογένεια. Μάλιστα, έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Ραφαήλ και την Ελπινίκη.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους 

Πριν λίγες μέρες, η τελευταία είχε τα γενέθλιά της κλείνοντας τα πέντε της χρόνια και η τραγουδίστρια μοιράστηκε μια φωτογραφία από όταν ήταν νεογέννητη για να της ευχηθεί. Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που η Κέλλυ μοιράζεται φωτογραφία των παιδιών της μέσα από τα social media!

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

«Πριν από 5 χρόνια ακριβώς τέτοια μέρα στην 8:30πμ ο Θεός έστειλε στην ζωή μας για δεύτερη φορά έναν λόγο να υπάρχουμε και να αγωνιζόμαστε ….
Ο Ραφαηλ μας έμαθε τι σημαίνει αγάπη και εσυ Ελπινικη μου μας έμαθες πως η αγάπη είναι άπειρη …. Θαυμάζω το μυαλό σου……. Λατρεύω την αγκαλιά σου ….. Τρελαίνομαι με την ενέργεια σου …. Αγαπώ το κάθε τι πάνω σου γιατί είσαι το κοριτσάκι μου …. Μας δίνεις ελπίδα χαρα και χρώμα στην ζωή μας ….. Σ αγαπώ ❤️❤️❤️❤️χρόνια πολλά μωρό μου η μαμα σου …», έγραψε η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Κέλλυ Κελεκίδου: Μοιράζεται για πρώτη φορά φωτογραφία της κόρης της

https://www.instagram.com/p/B45AAe1BYNj/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024