211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κέλλυ Κελεκίδου: Η ανάρτηση για τα 5 χρόνια από τον θάνατο του πατέρα της

Κέλλυ Κελεκίδου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

«Σήμερα η μέρα είναι περίεργη….Πέρασαν 5 χρόνια».

Η Κέλλυ Κελεκίδου, την Πέμπτη 22 Αυγούστου, μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram μια ιδιαίτερη ανάρτηση. Αφορμή ήταν η συμπλήρωση πέντε χρόνων από τον θάνατο του πατέρα της, γεγονός που την ώθησε να ανακαλέσει αγαπημένες αναμνήσεις και να εκφράσει τα βαθιά της συναισθήματα.

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία από το παρελθόν, στην οποία απεικονίζεται μαζί με τον πατέρα της, συνοδευόμενη από ένα συγκινητικό μήνυμα. Σε αυτό, η Κέλλυ μίλησε ανοιχτά για το κενό που νιώθει στη ζωή της μετά την απώλεια και των δύο γονιών της.

«Πέρασαν 5 χρόνια…Πάντα ένα μεγάλο κομμάτι μου θα είναι κενό! Το δικό σου μπαμπά μου και της μαμάς!» έγραψε με ειλικρίνεια, φανερώνοντας τον πόνο που παραμένει ζωντανός μέσα της.

Το μήνυμα της Κελεκίδου αγγίζει βαθιά, καθώς εκφράζει την αίσθηση ότι, παρότι οι αγαπημένοι της γονείς δεν είναι πια κοντά της, συνεχίζει να τους αισθάνεται παρόντες. Η συγκινητική της ανάρτηση είναι επίσης μια υπενθύμιση προς όλους να εκφράζουμε την αγάπη μας στους γονείς μας όσο τους έχουμε δίπλα μας.

Με αυτή την ανάρτηση, η Κέλλυ Κελεκίδου κατάφερε να συνδέσει το προσωπικό της βίωμα με το ευρύτερο μήνυμα της αγάπης και της εκτίμησης προς την οικογένεια, δίνοντας στους ακολούθους της μια στιγμή βαθιάς ενσυναίσθησης.

Κέλλυ Κελεκίδου: Η ανάρτηση για τα 5 χρόνια από τον θάνατο του πατέρα της

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024