211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κατερίνα Στικούδη | Έγινε θέμα στη Βρετανική Daily Mail!

Κατερίνα Στικούδη που τραγουδαει εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Για ποιο λόγο η τραγουδίστρια μαγνήτισε το ενδιαφέρον;

Η Κατερίνα Στικούδη παντρεύτηκε πριν από λίγες μέρες, και συγκεκριμένα στις 25 Αυγούστου, τον εδώ και 8 χρόνια αγαπημένα της, Βαγγέλη Σερίφη, σε μια κλειστή τελετή, λεπτομέρειες της οποίας έμειναν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η τραγουδίστρια ωστόσο, μοιράστηκε μερικές στιγμές από τη μέρα εκείνη, τόσο μέσω φωτογραφικού υλικού, όσο και μέσα από το Instagram της.

Δες επίσης:Καίτη Γαρμπή | Στιγμές από τη συναυλία της στην Αθήνα

Λίγες ώρες μετά τη γαμήλια τελετή, η τραγουδίστρια ανέβασε στον λογαριασμό της ένα βίντεο όπου κάνει Keke challenge με το νυφικό ( χορεύοντας το «In My Feeling» του Drake),  μπροστά από ένα αυτοκίνητο που προχωρούσε και φυσικά κέρδισε αμέτρητα views και likes, αλλά και την προσοχή της… βρετανικής Daily Mail.

https://www.instagram.com/p/Bm6JMbBlCh9/?taken-by=stikoudikaterin

Δες επίσης: Γιώργος Γιαννιάς | Τρυφερές στιγμές με την οικογένειά του στο Instagram

Η Βρετανική Daily Mail αφιέρωσε ένα μεγάλο άρθρο στην τραγουδίστρια και αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Βαγγέλη Σερίφη αλλά και στο βίντεο, που «έριξε» το instagram. Μια ξεχωριστή ημέρα για την τραγουδίστρια, που ήρθε στο επίκεντρο σε διεθνή κλίμακα. Δες παρακάτω φωτογραφίες από το άρθρο που της αφιέρωσαν λίγο μετά το γάμο και την ανάρτησή της.

Κατερίνα Στικούδη | Έγινε θέμα στη Βρετανική Daily Mail!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024