211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κατερίνα Στικούδη | Παντρεύεται το Σάββατο με τον αγαπημένο της

η Κατερίνα Στικούδη πανρευεται τον Σεριφη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Όλες οι λεπτομέρειες

Μετά από πολλά χρόνια σχέσης, Κατερίνα Στικούδη και Βαγγέλης Σερίφης αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Η γαμήλια τελετή αναμένεται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Αυγούστου.

Δες επίσης:Κωστής Μαραβέγιας – Τόνια Σωτηροπούλου | Μαζί στην Τήνο

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας espresso ο γάμος θα γίνει στον τόπο καταγωγής του γαμπρού, το Μορφάτι Θεσπρωτίας. Η τελετή θα γίνει στον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά και θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι σε ταβέρνα πίσω από την εκκλησία.

Δες επίσης: Άντζελα Δημητρίου: Γιορτάζει 40 χρόνια πορείας στο Βεάκειο

Τον Ιούνιο η τραγουδίστρια είχε εμφανιστεί στα βραβεία Mad φορώντας μονόπετρο πέφτοντας τα φλας των φωτογράφων όλα πάνω της. Το ζευγάρι προσπάθησε να κρατήσει κρυφό τον γάμο αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Την τραγουδίστρια τον χειμώνα απολαύσαμε στην πίστα του Ποσειδώνιο, σε ένα μοναδικό πρόγραμμα που κέρδισε ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις. Πλέον, όπως όλα δείχνουν, έχει θέσει σε προτεραιότητα τις εξελίξεις στην προσωπική της ζωή και ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη στιγμή που θα ντυθεί νύφη. Μόλις λίγες μέρες απέμειναν μέχρι στη στιγμή που το γνωστό ζευγάρι θα ανταλλάξει  όρκους αιώνιας αγάπης μέσα από μια γαμήλια τελετή σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο.

Κατερίνα Στικούδη | Παντρεύεται το Σάββατο με τον αγαπημένο της

https://www.instagram.com/p/BmgtmKVn3w7/?hl=el&taken-by=stikoudikaterin

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024