211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κατερίνα Στικούδη: Το βίντεο opening act της στη Μάλτα

Κατερίνα Στικούδη που εμφανιστηκε
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τι δημοσίευσε η ίδια η τραγουδίστρια.

Γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό, η Κατερίνα Στικούδη εμφανίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 16 Σεπτεμβρίου στο stage του Europride, στη Μάλτα, μπροστά σε περισσότερους από 80.000 θεατές. Μάλιστα, η τραγουδίστρια προετοιμαζόταν για τη συγκεκριμένη εμφάνιση καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, για το act της που περιείχε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καθώς επίσης και διεθνή hits.

Λίγο μετά το τέλος του live και πριν κατέβει από τη σκηνή, η Κατερίνα επιφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη στο κοινό της, καθώς ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη. Συγκεκριμένα, ανέφερε συγκινημένη: «Έχω ακόμη έναν λόγο να θέλω να δω τον κόσμο να γίνεται καλύτερος. Σε 5 μήνες θα φέρω στη ζωή το δεύτερο παιδί μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη νύχτα.». 

Βίντεο με την ανακοίνωση αυτή, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της, μοιράστηκε μέσα από τα social media. Και ενώ, όπως είναι αναμένομενο, τον χειμώνα δεν θα τη δούμε σε κάποια πίστα, τις επόμενες μέρες θα επιστρέψει στο στούντιο, προετοιμάζοντας τα νέα της τραγούδια που θα κυκλοφορήσουν από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Κατερίνα Στικούδη: Το βίντεο opening act της στη Μάλτα

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024