211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κατερίνα Στικούδη: Νέες φωτογραφίες τη βάφτιση του γιου της, Νικόλα

Κατερίνα Στικούδη: Νέες φωτογραφίες τη βάφτιση του γιου της, Νικόλα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Νέες φωτογραφίες από τη βάφτιση του μικρού Νικόλα – οι ιδιαίτερες στιγμές που μοιράστηκε η τραγουδίστρια.

Η Κατερίνα Στικούδη και ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφης, έκαναν πρόσφατα τη βάφτιση του γιου τους, Νικόλα. Η εκδήλωση έγινε την Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου, σε έναν κλειστό κύκλο με λίγους αγαπημένους φίλους και συγγενείς. Το ζευγάρι επέλεξε να κρατήσει τη βάφτιση σε χαμηλούς τόνους, δίνοντας έμφαση στην οικογενειακή ατμόσφαιρα και τη σημασία της ημέρας.

Η Κατερίνα, γνωστή για την ενεργή της παρουσία στα social media, μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες της βάφτισης λίγο μετά την τελετή. Όμως, μερικές μέρες αργότερα, την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, ανέβασε νέες εικόνες από την ξεχωριστή αυτή ημέρα, ευχαριστώντας παράλληλα όσους συνέβαλαν στην οργάνωση της. Στη λεζάντα της ανάρτησης, η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους φωτογράφους, Αλέξανδρο Τσιτουρίδη και Ανδριάνα Φουντζούλα, που κατέγραψαν τις όμορφες στιγμές με ιδιαίτερη αισθητική και επαγγελματισμό.

Η ανάρτηση της Στικούδη ήταν γεμάτη ευγνωμοσύνη, καθώς τόνισε πως αυτές οι στιγμές θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη της. Μεταξύ των φωτογραφιών, μία συγκεκριμένη ξεχώρισε, όπου απεικονίζεται μαζί με τη μητέρα της, δίνοντας έναν πιο τρυφερό και προσωπικό τόνο. Η Κατερίνα Στικούδη, παρά τη δημόσια εικόνα της, επέλεξε να κρατήσει αυτή την ιδιαίτερη στιγμή για την οικογένειά της πιο ιδιωτική, δείχνοντας την αξία που δίνει στις προσωπικές της στιγμές.

Κατερίνα Στικούδη: Νέες φωτογραφίες τη βάφτιση του γιου της, Νικόλα

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024