211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Η Κατερίνα Στικούδη αποκαλύπτει τον όνομα του μωρού της

Κατερίνα Στικούδη 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Όσα δήλωσε η Κατερίνα Στικούδη σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της. 

Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, 20 Νοεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε για ακόμα μια φορά με απόλυτη επιτυχία το ΜadWalk. Η Κατερίνα Στικούδη ήταν ανάμεσα στους διάσημους που έδωσαν το παρών στην ξεχωριστή αυτή βραδιά της μουσικής και της μόδας, και φυσικά μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για το δεύτερο παιδί της, που θα έρθει στον κόσμο σε λίγους μήνες, ενώ μεταξύ άλλων, αποκάλυψε και το όνομά του που θα είναι Νικόλας.

«Το μωρό αυτό μου έχει φέρει τεράστιο γούρι. Την Παρασκευή θα γίνει η παγκόσμια κυκλοφορία ενός χριστουγεννιάτικου τραγουδιού. Είναι η διασκευή από το τραγούδι του Φρανκ Σινάτρα το Ηave yοuρself a merry liitle Chritsmas. Πήραμε την έγκριση από το εξωτερικό,. Είμαι πολύ συγκινημένη. Οι ορμόνες…» είπε στους δημοσιογράφους η τραγουδίστρια.

Η ίδια απάντησε σε ερώτηση: «Δεν έχω δει διαφορές με την πρώτη εγκυμοσύνη μου. Όpως ήμουν καλά με τον Κύρωνα έτσι είμαι και με τον Νικόλα. Έχω τρομερή αδυναμία στον μπαμπά μου οπότε δεν θα μπορούσα να μην του δώσω το όνομά του».

Όπως είναι αναμενόμενο, φέτος δεν βλέπουμε την αγαπημένη τραγουδίστρια σε κάποια πίστα. Τελευταία φορά την απολαύσαμε σε εμφανίσεις στην Αθήνα το περασμένο καλοκαίρι από την πίστα του Frangelico, ένα από τα πιο αγαπημένα νυχτερινά στέκια της πόλης.

Αποκαλύπτει τον όνομα του μωρού της:

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024