211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κατερίνα Στανίση: Έρχεται σύντομα η νέα κυκλοφορία της – ποιος είναι ο τίτλος;

Κατερίνα Στανίση
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια επιστρέφει με μια ανανεωμένη μουσική πρόταση και μας προετοιμάζει για την επερχόμενη επιτυχία της.

Η αγαπημένη Κατερίνα Στανίση, μια από τις κορυφαίες ερμηνεύτριες της ελληνικής μουσικής σκηνής, ετοιμάζεται να εντυπωσιάσει ξανά με μια νέα δισκογραφική κυκλοφορία. Η σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια, που έχει κερδίσει τις καρδιές πολλών με την ακαταμάχητη φωνή και την έντονη παρουσία της στη σκηνή, μας προετοιμάζει για μια νέα μουσική πρόταση που θα μας συναρπάσει.

Η νέα της κυκλοφορία, με τίτλο “Στην υγειά μας”, αναμένεται να βγει σύντομα, υποσχόμενη να φέρει φρεσκάδα και ανανεωμένο ήχο στο ελληνικό μουσικό τοπίο. Το τραγούδι υπογράφει ο ταλαντούχος Σταύρος Σιαλούπης, ο οποίος έχει αναλάβει τη μουσική και τους στίχους, ενώ το teaser της κυκλοφορίας έχει ήδη προκαλέσει ενθουσιασμό στους φανς της αγαπημένης τραγουδίστριας και θα το ακούσεις παρακάτω.

Η κυκλοφορία της θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα μεγάλα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, καθώς και στο επίσημο κανάλι της RealMusicGr στο YouTube. Επίσης, θα μπορέσεις να την ακούσεις  και μέσα από τα δημοφιλέστερα τηλεοπτικά δίκτυα και apps με Ελληνική Τηλεόραση, όπως η RealMusicTv.

Με την χαρακτηριστική της ζωντάνια και το μοναδικό της στυλ, η Κατερίνα Στανίση συνεχίζει να αποδεικνύει ότι είναι μια αναντικατάστατη δύναμη στον κόσμο της μουσικής. Μην χάσεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις το νέο της κομμάτι. Συντονίσου για περισσότερες πληροφορίες και απόλαυσε την επερχόμενη επιτυχία της!

Κατερίνα Στανίση: Έρχεται σύντομα η νέα κυκλοφορία της – ποιος είναι ο τίτλος;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024