211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κατερίνα Στανίση: Επέστρεψε με νέα, λαϊκή επιτυχία

Κατερίνα Στανίση
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια ακόμα νέα επιτυχία από την σπουδαία ερμηνεύτρια.

Η Κατερίνα Στανίση, η βασίλισσα της ελληνικής λαϊκής μουσικής, επανέρχεται στη δισκογραφία με μια νέα, δυναμική επιτυχία που αναμένεται να σβήσει κάθε αμφιβολία για το αξεπέραστο ταλέντο της να συγκινεί το κοινό. Η νέα της κυκλοφορία, με τίτλο “Στην Υγειά Μας”, είναι ήδη διαθέσιμη και υπόσχεται να αποτελέσει το απόλυτο hit της χρονιάς.

Η νέα επιτυχία φέρει τη σφραγίδα του Σταύρου Σιαλούπη, που έχει αναλάβει τόσο τους στίχους όσο και τη μουσική. Ο Σιαλούπης, με τη μακρά του πορεία και τη μοναδική του ικανότητα να δημιουργεί επιτυχίες, συνδυάζει τις δεξιότητές του με τη μοναδική ερμηνεία της Στανίση, χαρίζοντας ένα τραγούδι που αναμένεται να κυριαρχήσει στα ραδιόφωνα και τις playlists.

Η σκηνοθεσία του videoclip, που συνοδεύει την κυκλοφορία, έχει επιμεληθεί ο Αντώνης Σαρμάς, γνωστός για το ταλέντο του να δημιουργεί εντυπωσιακές οπτικές απεικονίσεις που ενισχύουν την ατμόσφαιρα του τραγουδιού. Το μοντάζ και η τελική επεξεργασία του videoclip έχουν πραγματοποιηθεί από τον Ado Sarmas, προσθέτοντας μία σύγχρονη αίσθηση στην παρουσίαση της νέας επιτυχίας.

Η κυκλοφορία του “Στην Υγειά Μας” γίνεται στο επίσημο κανάλι της Real Music Greece στο YouTube, καθώς και στις μεγαλύτερες ψηφιακές πλατφόρμες του πλανήτη. Η αγαπημένη τραγουδίστρια δείχνει ότι συνεχίζει να είναι πρωτοπόρος στον τομέα της ελληνικής μουσικής, χαρίζοντας στους θαυμαστές της μια ακόμη επιτυχία που αναμένεται να αγαπηθεί και να τραγουδηθεί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Κατερίνα Στανίση: Επέστρεψε με νέα, λαϊκή επιτυχία

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024