211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κατερίνα Λιόλιου: Σε Μια Ζωντανή Εμφάνιση Στην Αθήνα Σύντομα

Κατερίνα Λιόλιου αθηνα μπουζουκια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια εμφάνιση για την Κατερίνα Λιόλιου.

Η Κατερίνα Λιόλιου έχει αναδειχθεί τελευταία ως μια από τις πιο ταλαντούχες και δραστήριες καλλιτέχνιδες στον χώρο της ελληνικής μουσικής.

Με εκλεπτυσμένη φωνή και έντονη σκηνική παρουσία, η Λιόλιου έχει κατακτήσει τις καρδιές του κοινού με τις ερμηνείες της και την άψογη ερμηνεία των τραγουδιών της.

Η συμμετοχή της στο φετινό Panik Concert 2023 θα είναι και μια ακόμα επιβεβαίωση του μοναδικού της ταλέντου και της αξίας της στον χώρο της μουσικής, προσφέροντας στο κοινό μια αξέχαστη εμπειρία.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023, θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» το μοναδικό Panik Concert 2023 στο οποίο θα δούμε πλήθος καλλιτεχνών της συγκεκριμένης δισκογραφικής εταιρείας να παρουσιάζουν ένα μοναδικό live – δες εδώ όλα τα live τις Δευτέρες. Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θα απολαύσουμε εκεί θα είναι και εκείνη.

Η είδηση έχει γίνει γνωστή ήδη μέσα από αναρτήσεις ατα social media της δισκογραφικής εταιρείας, όπως είναι και η παρακάτω για τη συγκεκριμένη, ενώ αποκαλύφθηκαν ήδη και μερικά ακόμα ονόματα που θα δούμε εκείνη τη μέρα όπως είναι η Ήβη Αδάμου, ο Νίκος Απέργης και ο Δήμος Αναστασιάδης.

Κατερίνα Λιόλιου: Σε Μια Ζωντανή Εμφάνιση Στην Αθήνα Σύντομα

Την ίδια περίοδο, η τραγουδίστρια συνεχίζει τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις της στο Club 22, μαζί με τον Πάνο Κιάμο και τον Τόνι Σφίνο. 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024