211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κατερίνα Λιόλιου: Τι απαντάει για τον «πόλεμο» που δέχτηκε για το «Διθέσιο»

ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η τραγουδίστρια απαντά στην κριτική για την ερμηνεία της στο τραγούδι «Διθέσιο» και μιλά για τη στάση της απέναντι στη δημοσιότητα.

Η Κατερίνα Λιόλιου βρέθηκε πρόσφατα στο επίκεντρο της προσοχής λόγω της ερμηνείας της στο τραγούδι «Διθέσιο» της Άλκηστης Πρωτοψάλτη. Μετά από την εμφάνισή της στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), η γνωστή τραγουδίστρια απάντησε για πρώτη φορά στη σκληρή κριτική που δέχτηκε. Σε συνέντευξή της στην εκπομπή Buongiorno, αναφέρθηκε τόσο στα αρνητικά σχόλια που έλαβε όσο και στη θετική ανταπόκριση που είχε από σημαντικές προσωπικότητες της μουσικής σκηνής.

Η Λιόλιου αναγνώρισε πως το «Διθέσιο» είναι ένα μεγάλο και αγαπημένο τραγούδι του ελληνικού ρεπερτορίου, κάτι που αναπόφευκτα προσελκύει κριτικές όταν επιχειρείται μια νέα εκτέλεση.

Κατερίνα Λιόλιου: Τι απαντάει για τον «πόλεμο» που δέχτηκε για το «Διθέσιο»

«Είναι σεβαστές οι γνώμες του κόσμου και είναι σεβαστή και η αρνητική κριτική», δήλωσε, τονίζοντας πως η αμφιλεγόμενη ανταπόκριση είναι κομμάτι της τέχνης. Παράλληλα, δεν δίστασε να αναφέρει πως δέχτηκε επαινετικά σχόλια από τον συνθέτη Σταμάτη Κραουνάκη, ο οποίος εκτίμησε ιδιαίτερα τον τρόπο με τον οποίο ερμήνευσε το τραγούδι.

Στη δήλωσή της, η τραγουδίστρια εμφανίστηκε ψύχραιμη και ανοιχτή απέναντι στην κριτική, εξηγώντας ότι προσπαθεί να βλέπει τα πράγματα σφαιρικά. Για εκείνη, τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά σχόλια αποτελούν μέρος της καλλιτεχνικής διαδικασίας, και αυτό είναι κάτι που δέχεται με ωριμότητα.

Αναφορικά με την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Χάρη Παπατζάνη, η Κατερίνα Λιόλιου επεσήμανε πως προσπαθεί να διατηρεί μια ισορροπία χωρίς να επιδιώκει τη δημοσιότητα. «Δεν μου αρέσει να κρύβομαι, αλλά ούτε και να το συζητάω», δήλωσε, επισημαίνοντας ότι προτιμά να κρατά τις προσωπικές της στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024