211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κατερίνα Λιόλιου: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση με τον σύντροφό της

Κατερίνα Λιόλιου: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση με τον σύντροφό της
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της τραγουδίστριας και του συντρόφου της σε λαμπερό πάρτι της Panik Records.

Η Κατερίνα Λιόλιου, μία από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της ελληνικής μουσικής σκηνής, έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση με τον σύντροφό της, Χάρη Παπατζάνη, σε ένα λαμπερό πάρτι. Το ζευγάρι παραβρέθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για τα 13 χρόνια της Panik Records, στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, τραβώντας την προσοχή με την παρουσία του.

Η σχέση της Κατερίνας Λιόλιου και του Χάρη Παπατζάνη μετρά περίπου έναν χρόνο, όμως οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας τις δημόσιες εμφανίσεις και δηλώσεις για την προσωπική τους ζωή. Παρόλο που δεν κρύβουν τη σχέση τους, προτιμούν να την προστατεύουν από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Χάρης Παπατζάνης, ως υπεύθυνος των κρατήσεων και των παραγωγών στην Panik Live, είναι πάντα στο πλευρό της Κατερίνας, στηρίζοντας την επαγγελματικά και προσωπικά.

Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση, ωστόσο, δείχνει πως το ζευγάρι είναι έτοιμο να μοιραστεί περισσότερο τη σχέση του με το κοινό, διατηρώντας όμως την ιδιωτικότητα που έχουν καταφέρει να χτίσουν. Σημαντική ένδειξη της εξέλιξης της σχέσης τους είναι ότι έχουν ήδη κάνει το βήμα της συγκατοίκησης, επιβεβαιώνοντας ότι ζουν μαζί στα νότια προάστια της Αθήνας.

Η Κατερίνα Λιόλιου βρίσκεται σε μια από τις πιο δημιουργικές φάσεις της καριέρας της, με τον σύντροφό της στο πλευρό της. Η παρουσία τους στο πάρτι της Panik Records δεν πέρασε απαρατήρητη, και οι δύο τους έλαμψαν, αφήνοντας τους παρευρισκόμενους να μιλούν για το όμορφο και ταιριαστό ζευγάρι.

Κατερίνα Λιόλιου: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση με τον σύντροφό της

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024