211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κατερίνα Λιόλιου: Πότε κυκλοφορεί το νέο της τραγούδι;

Κατερίνα Λιόλιου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το νέο της τραγούδι έχει τίτλο «Ο άντρας των ονείρων μου».

Η Κατερίνα Λιόλιου, μία από τις πιο αγαπημένες φωνές του ελληνικού λαϊκού ρεπερτορίου, ετοιμάζεται να μας εκπλήξει με το νέο της τραγούδι, τίτλο του οποίου είναι “Ο άντρας των ονείρων μου“. Η πολυαναμενόμενη κυκλοφορία θα γίνει την Πέμπτη 22 Αυγούστου, υποσχόμενη να κλέψει τις εντυπώσεις και να ενθουσιάσει το κοινό με τη μοναδική της ερμηνεία.

Η Λιόλιου, γνωστή για τη χαρακτηριστική φωνή και την αίσθηση που δίνει σε κάθε της ερμηνεία, επιστρέφει με ένα κομμάτι που φαίνεται να έχει όλα τα στοιχεία για να γίνει επιτυχία. Το “Ο άντρας των ονείρων μου” υπόσχεται να είναι ένα τραγούδι γεμάτο ένταση και ποιότητα, που θα μπορούσε να βρει εύκολα τη θέση του στα αγαπημένα κομμάτια του καλοκαιριού.

Η ανακοίνωση της κυκλοφορίας έγινε μέσω των κοινωνικών δικτύων της Κατερίνας Λιόλιου, όπου το τίζερ του τραγουδιού έχει ήδη δημιουργήσει ενθουσιασμό ανάμεσα στους fans της. Το video teaser, το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα, παρουσιάζει μόνο μια μικρή γεύση από τη νέα δουλειά της τραγουδίστριας, αλλά έχει ήδη κερδίσει τις καρδιές των ακροατών με τη μελωδία του.

Η παραγωγή του νέου τραγουδιού είναι σε συνεργασία με τη δισκογραφική εταιρεία Panik Records, η οποία έχει συνηθίσει να παρουσιάζει ποιοτικές μουσικές παραγωγές. Η Κατερίνα Λιόλιου φαίνεται έτοιμη να υποδεχθεί μια νέα επιτυχία στην καριέρα της, και οι λάτρεις της μουσικής αναμένουν με ανυπομονησία την πλήρη κυκλοφορία του “Ο άντρας των ονείρων μου”.

Κατερίνα Λιόλιου: Πότε κυκλοφορεί το νέο της τραγούδι;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024