211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κατερίνα Λιόλιου: Κυκλοφόρησε το νέο της music video

Κατερίνα Λιόλιου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η τραγουδίστρια παρουσιάζει το νέο της music video με αναφορές σε διάσημους πίνακες.

Λίγο καιρό μετά την εντυπωσιακή επιτυχία του album της «1994», η Κατερίνα Λιόλιου επιστρέφει με ένα νέο, συναρπαστικό music video για το single «Ο Άντρας Των Ονείρων Μου». Το βίντεο, το οποίο μόλις κυκλοφόρησε, ενσωματώνει μια μοναδική καλλιτεχνική προσέγγιση, συνδυάζοντας τη μουσική με τη ζωγραφική τέχνη με έναν τρόπο που εντυπωσιάζει και συγκινεί.

Στη σκηνοθεσία του video βρίσκεται ο Mike Marzz, ο οποίος έχει δημιουργήσει ένα οπτικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Κάθε σκηνή του video φέρει τη σφραγίδα διάσημων ζωγραφικών έργων, όπως οι «Ophelia» του John Everett Millais, «The Lovers» του René Magritte, «The Kiss» του Gustav Klimt και «Christina’s World» του Andrew Newell Wyeth. Αυτή η ενορχήστρωση των εικόνων, σε συνδυασμό με την ερμηνεία της Κατερίνας Λιόλιου, ζωντανεύει κάθε φράση των στίχων με ένα εντελώς νέο, δυναμικό τρόπο.

Το «Ο Άντρας Των Ονείρων Μου» εντάσσεται στο επιτυχημένο album «1994», που έχει ξεχωρίσει για τις εξαιρετικές του πωλήσεις και την απήχηση του κοινού. Το συγκεκριμένο single είναι ένα από τα πιο viral κομμάτια του album, με πάνω από 5.500 video creations στο TikTok, αποδεικνύοντας τη συνεχιζόμενη δημοτικότητα της αγαπημένης τραγουδίστριας.

Επιπλέον, η ίδια ετοιμάζεται να ξεκινήσει νέες live εμφανίσεις, μετά από μια εντυπωσιακή sold-out σεζόν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μια επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία. Το νέο music video προσθέτει μια ακόμα διάσταση στην ήδη επιτυχημένη καριέρα της, επιβεβαιώνοντας τη θέση της ως μια από τις κορυφαίες ερμηνεύτριες της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Κατερίνα Λιόλιου: Κυκλοφόρησε το νέο της music video

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024