211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κατερίνα Λιόλιου: Τα επόμενα βήματά της μετά το Lux Stage Athens

Κατερίνα Λιόλιου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Λίγο πριν το φινάλε της εκεί, τα ανακοίνωσε.

Η Κατερίνα Λιόλιου, ένα από τα πιο δυναμικά ονόματα στον χώρο της μουσικής και της διασκέδασης στο σήμερα, ετοιμάζεται για τον επόμενο μεγάλο της προορισμό στην επαγγελματική της πορεία. Μετά την επιτυχημένη σεζόν της στο «Lux Live Stage», η Λιόλιου επιβεβαιώνει τα σχέδιά της για ένα ακόμα εντυπωσιακό summer tour σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Με μια καριέρα που ξεκίνησε νωρίς και συνεχίζει να εξελίσσεται με τον πέρασμα του χρόνου, η Κατερίνα Λιόλιου έχει καθιερωθεί ως μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες στην ελληνική σκηνή.

Μετά την επιτυχία της στη σκηνή του Lux Stage Athens, όπου εντυπωσίασε το κοινό με την ερμηνεία της και την εκρηκτική παρουσία της, πολλοί αναρωτιούνται: Ποιο είναι το επόμενο βήμα της Κατερίνας Λιόλιου; Η απάντηση φαίνεται πως έρχεται από την ίδια την καλλιτέχνιδα.

Σε ανάρτηση που έκανε πρόσφατα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Λιόλιου αποκάλυψε τα σχέδιά της για ένα μοναδικό summer toyr σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Με συναυλίες και εμφανίσεις σε διάφορες πόλεις και νησιά, η καλλιτέχνιδα θέλει να συναντήσει από κοντά το κοινό της, να μοιραστεί μαζί τους την μουσική της και να δημιουργήσει μια αξέχαστη εμπειρία.

Με ένα ρεπερτόριο που περιλαμβάνει τόσο τις μεγάλες επιτυχίες της όσο και νέα τραγούδια που ανυπομονεί να μοιραστεί, η αγαπημένη τραγουδίστρια υπόσχεται να κάνει αυτή την περιοδεία αξέχαστη για το κοινό της.

Περιμένουμε σύντομα να ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και οι ημερομηνίες των συναυλιών της. Δες παρακάτω την ανάρτηση που έκανε.

Κατερίνα Λιόλιου: Τα επόμενα βήματά της μετά το Lux Stage Athens

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024