211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Καράβι | Το νέο video clip της Πάολα κυκλοφόρησε

η Παολα χορευει στο νεο της τραγουδι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η αναμενόμενη δουλειά κυκλοφόρησε! 

Η Πάολα και ο συνθέτης των πιο διαχρονικών επιτυχιών, Γιώργος Θεοφάνους ;ένωσαν τις δυνάμεις τους και μας παρουσίασαν τη νέα δισκογραφική δουλειά «Δε σε Φοβάμαι ουρανέ» που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό. Ανάμεσα στις επιτυχία που μας χάρισε ο νέος αυτός δίσκος και το τραγούδι Καράβι.

Δες επίσης:Ιερά Οδός | Ποιοι επώνυμοι διασκέδασαν στο κέντρο;

Ένα βαθιά συναισθηματικό κομμάτι σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους και στίχους του Θάνου Παπανικολάου, που μπορείς να ακούσεις εδώ αλλά και να βρεις τους στίχους.  Με τη βοήθεια του σκηνοθέτη των επιτυχιών Κωνσταντίνου Ρήγου, η Πάολα μας παρουσιάζει και την οπτικοποίηση του τραγουδιού αυτού. Ένα βίντεο κλιπ – έκπληξη που αναμφίβολα έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Δες επίσης: Κέντρο Αθηνών | Κλειστό θα παραμείνει το Πάσχα

Παράλληλα, η Πάολα μόλις ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στο Έναστρον με απόλυτη επιτυχία. Εκεί, εμφανιζόταν τον χειμώνα αυτό με τον Γιώργο Μαζωνάκη και τον Στέλιο Ρόκκο, σχήμα που φυσικά γνώρισε μεγάλη επιτυχία, ωστόσο έφτασε η στιγμή να ρίξει αυλαία. Και πλέον ανυπομονούμε για την επόμενη συνεργασία της σε κάποια μεγάλη πίστα. Προς το παρόν, απόλαυσε το νέο κλιπ της τραγουδίστριας στο παρακάτω βίντεο.

Καράβι | Το νέο video clip της Πάολα κυκλοφόρησε

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024