211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Καίτη Γαρμπή: «Θέλω να πεθάνω στην αγκαλιά του Διονύση Σχοινά»

Καίτη Γαρμπή: «Θέλω να πεθάνω στην αγκαλιά του Σχοινά»
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Όσα δήλωσε η τραγουδίστρια για τον σύζυγο και τον γιο της.

Η Καίτη Γαρμπή, μία από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες της ελληνικής μουσικής σκηνής, μίλησε πρόσφατα σε συνέντευξή της για την οικογένειά της, εκφράζοντας την αφοσίωση και την αγάπη που αισθάνεται για τον σύζυγό της, Διονύση Σχοινά, και τον γιο τους, Δημήτρη Σχοινά.

Σε δηλώσεις που έκανε στα πλαίσια των εμφανίσεών της στην Κύπρο, αποκάλυψε το πιο μεγάλο της όνειρο: το όνειρό της είναι να πεθάνει «στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου, στο σπίτι».

Καίτη Γαρμπή: «Θέλω να πεθάνω στην αγκαλιά του Διονύση Σχοινά»

Η Καίτη Γαρμπή δεν διστάζει να μιλήσει ανοιχτά για την οικογένειά της και την επιθυμία της να βρίσκεται κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα. Με τον σύζυγό της, Διονύση Σχοινά, μοιράζεται μία σχέση γεμάτη αγάπη και αλληλοσεβασμό, η οποία διαρκεί για περισσότερες από δύο δεκαετίες. Στο πλευρό του, όπως φαίνεται, θέλει να περάσει κάθε στιγμή της ζωής της, ενώ η αγκαλιά της οικογένειας παραμένει για εκείνη το καλύτερο καταφύγιο.

Παράλληλα, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στον γιο της, Δημήτρη, ο οποίος ακολουθεί το δικό του καλλιτεχνικό μονοπάτι. Η ίδια παραδέχεται ότι, αν και θα ήθελε να τον έχει δίπλα της στη σκηνή, εκείνος προτιμά να εμφανίζεται σε πιο μοντέρνους και νεανικούς χώρους.

Το διάσημο και αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής μουσικής σκηνής, θα ενώσουν τις φωνές τους στη σκηνή της «Αυτοκίνησης» αυτή τη σεζόν, χαρίζοντας στο κοινό τους μια ιδιαίτερη μουσική σεζόν. Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, το ζευγάρι θα εμφανιστεί μαζί, κάτι που οι θαυμαστές τους περίμεναν με ανυπομονησία.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024