211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Καίτη Γαρμπή: Ποζάρει με την οικογένειά της μετά την περιπέτεια υγείας της

Καίτη Γαρμπή
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η τραγουδίστρια αναρρώνει μετά από μια δύσκολη βραδιά με υψηλό πυρετό και ποζάρει χαμογελαστή με την οικογένειά της.

Η Καίτη Γαρμπή φαίνεται να ανακάμπτει μετά από μια πρόσφατη περιπέτεια υγείας. Η τραγουδίστρια είχε περάσει ένα δύσκολο βράδυ λόγω υψηλού πυρετού, πιθανότατα από ίωση που κόλλησε σε συναυλία της στο Ηράκλειο Κρήτης. Ωστόσο, μέσα από μια ανάρτησή της στο Instagram, καθησύχασε τους θαυμαστές της, δηλώνοντας πως αισθάνεται πολύ καλύτερα.

Η ανάρτησή της συνοδευόταν από μια τρυφερή φωτογραφία, όπου ποζάρει χαμογελαστή μαζί με την οικογένειά της, τον σύζυγό της Διονύση Σχοινά και τον γιο τους Δημήτρη. Η οικογένεια φαίνεται να απολαμβάνει τη διαμονή τους σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου, μετά την αναγκαστική παράταση της παραμονής τους λόγω της αδιαθεσίας της τραγουδίστριας. Η Γαρμπή ευχαρίστησε δημόσια όσους της έστειλαν ευχές για ταχεία ανάρρωση, ενώ εξέφρασε την αγάπη της για την Κρήτη, λέγοντας ότι ελπίζει να επιστρέψει ξανά τον επόμενο χρόνο.

Η εμφάνισή της με την οικογένειά της έφερε χαμόγελα στους θαυμαστές της, που έχουν μάθει να την αγαπούν όχι μόνο για τη μουσική της, αλλά και για το πόσο αληθινή και προσγειωμένη είναι στην προσωπική της ζωή. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με την υγεία της, η θετική της ενέργεια και η υποστήριξη της οικογένειάς της τη βοήθησαν να ξεπεράσει γρήγορα την περιπέτειά της και να συνεχίσει τη ζωή της με χαμόγελο.

Καίτη Γαρμπή: Ποζάρει με την οικογένειά της μετά την περιπέτεια υγείας της

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024