211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Καίτη Γαρμπή: «Καλό σου ταξίδι, έρωτα των εφηβικών μου χρόνων»

Καίτη Γαρμπή
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια συγκινητική ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή για τον Αλέν Ντελόν, τον αθώο έρωτα των εφηβικών της χρόνων.

Η παγκόσμια κινηματογραφική κοινότητα θρηνεί την απώλεια του εμβληματικού Γάλλου ηθοποιού Αλέν Ντελόν, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών. Η είδηση της απώλειας του συγκίνησε εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, ανάμεσά τους και την Καίτη Γαρμπή, η οποία μοιράστηκε τη δική της συγκινητική αναδρομή στα χρόνια της εφηβείας της.

Η δημοφιλής Ελληνίδα τραγουδίστρια, που έχει συνοδεύσει με τη φωνή της αμέτρητες στιγμές στη ζωή πολλών, δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι ο Ντελόν αποτέλεσε για εκείνη έναν αθώο έρωτα της εφηβικής της ηλικίας. Σε μια συγκινητική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, η Γαρμπή αποχαιρέτησε τον Γάλλο σταρ, αναρτώντας μια φωτογραφία του και γράφοντας χαρακτηριστικά: «Καλό σου ταξίδι, έρωτα των εφηβικών μου χρόνων».

Οι ταινίες του Αλέν Ντελόν είχαν τεράστια επιρροή στον κινηματογράφο και στην ποπ κουλτούρα, με τον ίδιο να γίνεται σύμβολο του γαλλικού σινεμά και πρότυπο ανδρισμού για πολλές γενιές. Η Καίτη Γαρμπή, όπως και πολλοί άλλοι της γενιάς της, είχε εντυπωσιαστεί από τη γοητεία και την αύρα του ηθοποιού, που τον κατέστησαν έναν από τους μεγαλύτερους αστέρες του παγκόσμιου κινηματογράφου.

Η ανάρτηση αυτή, όπως ήταν αναμενόμενο, συγκίνησε τους θαυμαστές της, και όσους μοιράστηκαν την ίδια θλίψη για την απώλεια του μεγάλου ηθοποιού, αλλά και τις αναμνήσεις τους από τα χρόνια που πέρασαν με τις ταινίες του.

Καίτη Γαρμπή: «Καλό σου ταξίδι, έρωτα των εφηβικών μου χρόνων»

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024