211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Καίτη Γαρμπή για Voodoo Athens: «Σε λίγες εβδομάδες μαζί στο καλοκαιρινό…»

Καίτη Γαρμπή
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η αποκάλυψη της συνέχειας της συνεργασίας.

Με μια φαντασμαγορική βραδιά, όπως άλλωστε μάς έχει συνηθίσει, έκλεισε, την περασμένη Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024, τον κύκλο εμφανίσεών της τις Παρασκευές στην Αθήνα στο «Voodoo Athens» η Καίτη Γαρμπή. Συνοδευόμενη από τον γιο της, Δημήτρη Σχοινά, η αγαπημένη  τραγουδίστρια έφερε τα πάνω κάτω στο αγαπημένο νυχτερινό στέκι για τελευταία φορά και χάρισε μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη για καιρό σε όποιον την παρακολούθησε.

Ωστόσο, μέσα από ανάρτησή της στο Instagram, η ίδια αποκάλυψε ότι η συνεργασία της με το συγκεκριμένο brand συνεχίζεται. Συγκεκριμένα, μέσα από ανάρτηση ανέφερε ότι: «Εκρηκτικό closing party στο @voodoo_athens σήμερα ❤️‍🔥 και σε λίγες εβδομάδες ξανά μαζί στο καλοκαιρινό!».

Καίτη Γαρμπή για Voodoo Athens: «Σε λίγες εβδομάδες μαζί στο καλοκαιρινό…»

Έτσι λοιπόν αποκάλυψε πως η συνεργασία θα συνεχιστεί. Και πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά άλλωστε, ύστερα από την τόσο μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το συγκεκριμένο σχήμα;

Το Voodoo summer βρίσκεται στον πάνω χώρο του Ποσειδώνιου και από εκεί η αγαπημένη ερμηνεύτρια, μαζί με τον γιο της, μάς υπόσχεται ένα μοναδικό καλοκαίρι διασκέδασης.

Όλα αυτά, αφού ολοκληρώσει τις εμφανίσεις της στην Αυστραλία, που ξεκινούν αυτές τις μέρες – και πάλι σε συνεργασία μαζί με τον γιο της. Ένα δίδυμο που έχει κλέψει τις εντυπώσεις.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024