211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Καίτη Γαρμπή: Η ανάρτηση για τα κέντρα που άνοιξαν το ΣΚ

Καίτη Γαρμπή νοξ αθηνα ρεμος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η τραγουδίστρια επέλεξε να μην τραγουδήσει αυτή την εβδομάδα.

Μετά την απίστευτη τραγωδία στα Τέμπη, το κράτος ανακήρυξε τριήμερο πένθος στη μνήμη των  θυμάτων. Ωστόσο, ακόμα και μετά τη λήξη του, την περασμένη Παρασκευή, κάποιοι καλλιτέχνες και μαγαζιά επέλεξαν να μην λειτουργήσουν, ενώ κάποιοι άλλοι παρουσίασαν κανονικά το πρόγραμμά τους. Ανάμεσα σε αυτούς που δεν έκαναν εμφανίσεις ήταν και η Καίτη Γαρμπή, η οποία μάλιστα, μέσα από μία ανάρτηση, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τους συναδέλφους της που επέλεξαν να τραγουδήσουν.

«Η απώλεια είναι ασύλληπτη και δεν νοείται χώρος από κάθε τέχνη να μην ανέλαβε το καθήκον να συμβάλει στο μεγάλο εθνικό μας πένθος. Η ενσυνείδηση είναι καλλιτεχνικό χαρακτηριστικό και η ώρα απαιτούσε & αυτό το ΣΚ από όλους μας σιωπή και σεβασμό στα θύματα και τις οικογένειες τους», έγραψε.

Την τραγουδίστρια βλέπουμε φέτος σε μία επιτυχημένη σειρά εμφανίσεων στη σκηνή του Nox Athens μαζί με τον Αντώνη Ρέμο. Στις αρχές Νοεμβρίου έκαναν μια πολύ δυναμική πρεμιέρα ενώ ακόμα και σήμερα, 4 μήνες μετά, συνεχίζουν την επιτυχία με αμείωτο ρυθμό. Ωστόσο, την περασμένη εβδομάδα το κέντρο παρέμεινε κλειστό.

Καίτη Γαρμπή: Η ανάρτηση για τα κέντρα που άνοιξαν το ΣΚ

Καίτη Γαρμπή

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024