211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Josephine και Trannos μαζί σε ένα νέο τραγούδι που θα ξεχωρίσει!

Josephine και Trannos 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ένα απόλυτα νεανικό ντουέτο!

Το ελληνικό νεανικό κοινό έχει κάθε λόγο να ανυπομονεί, καθώς δύο από τα πιο αγαπημένα ονόματα, η Josephine και ο Trannos, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα εκρηκτικό ντουέτο που υπόσχεται να κλέψει τις καρδιές του κοινού. Το τραγούδι με τίτλο “Πολύ Πολύ” θα κυκλοφορήσει στις 4 Δεκεμβρίου 2023, ανεβάζοντας την προσμονή στα ύψη.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Η Josephine συνεχίζει εμφανίσεις και στην πίστα του Ποσειδώνιου μαζί με τον Θοδωρή Φέρρη, παρουσιάζοντας ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα που ξεσηκώνει τους θαμώνες του. Η ενέργειά της και η χημεία της με τον Φέρρη κερδίζουν τις εντυπώσεις κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο αγαπημένο στέκι της παραλιακής.

Αυτό που κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα τη συνεργασία ανάμεσα στη Josephine και τον Trannos είναι η δυνατότητα να φέρουν μαζί τους διαφορετικά στοιχεία και ύφη μουσικής, δημιουργώντας έναν πρωτότυπο και δυναμικό ήχο που θα απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα ακροατών.

Οι φανατικοί τους περιμένουν με ανυπομονησία την κυκλοφορία του “Πολύ Πολύ”, ένα τραγούδι που αναμένεται να σαρώσει τα charts και να γίνει ένας από τους μεγάλους επιτυχημένους του επόμενου διαστήματος. Ενώ οι εμφανίσεις της Josephine στο Ποσειδώνιο συνεχίζουν να αποθεώνονται, δείχνοντας ότι η αγάπη του κοινού γι’ αυτήν δεν γνωρίζει όρια.

Με ανυπομονησία λοιπόν περιμένουμε να ακούσουμε τον συναρπαστικό συνδυασμό των δύο αυτών ταλαντούχων καλλιτεχνών σε ένα τραγούδι που αναμένεται να μας ξεσηκώσει!

Josephine και Trannos μαζί σε ένα νέο τραγούδι που θα ξεχωρίσει!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024