211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Josephine: Συνεχίζει τη συνεργασία με τη δισκογραφική Panik Records

Josephine μπουζουκια αθηνα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μερικές νέες επιτυχίες μάς περιμένουν.

Η Josephine, η ταλαντούχα και “εκρηκτική” pop τραγουδίστρια συνεργάζεται με την εταιρεία Panik Records. Η Josephine είχε παρουσιαστεί στο κοινό από την Panik Records το 2013, και από τότε έχει αποδείξει το ταλέντο της και την προσήλωσή της στο όνειρό της.

Η υπογραφή των νέων συμβολαίων με τον CEO της Panik Records, Γιώργο Αρσενάκο, ήταν μια σημαντική στιγμή, και το γεγονός έγινε σε κλίμα μεγάλης χαράς και παρουσία του ομίλου της εταιρείας.

Η Josephine αποτελεί ένα παράδειγμα για το πώς η συνεχής, συστηματική και σκληρή δουλειά, μαζί με την πίστη στο όνειρο, μπορούν να φέρουν επιτυχίες. Με το πέρασμα των χρόνων, κατάφερε να εξελιχθεί σε μία από τις πιο περιζήτητες performers στην ελληνική δισκογραφία, κερδίζοντας το κοινό τόσο με τις επιτυχημένες δισκογραφικές κυκλοφορίες της, όσο και με τις εντυπωσιακές live εμφανίσεις της. Η συνεργασία της Josephine με την Panik Records ανανεώνεται, δίνοντας την υπόσχεση για ακόμα περισσότερες επιτυχίες και μεγάλες εκπλήξεις στο μουσικό της ταξίδι.

H πίστα του Ποσειδώνιο υποδέχθηκε για πρώτη φορά τον νέο της οικοδεσπότη, Θοδωρή Φέρρη σε μια σειρά εμφανίσεων που ξεσήκωσε για τα καλά το κοινό. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, μαζί με την εκρηκτική Josephine, ανέβηκαν στην πίστα του αγαπημένου και ιστορικού στεκιού της παραλιακής και παρουσίασαν ένα πρόγραμμα που – όπως θα ήταν αναμενόμενο – έκλεψε τις εντυπώσεις και περιμένουμε να επιστρέψει και πάλι από τέλος Αυγούστου.

Josephine: Συνεχίζει τη συνεργασία με τη δισκογραφική Panik Records

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024