211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Η Josephine συνεχίζει το σερί επιτυχιών με το «Νούμερο 1»

Η Josephine
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το «Νούμερο 1», που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Η δυναμική Josephine συνεχίζει να κατακτά τη μουσική σκηνή με το νέο της τραγούδι, το «Νούμερο 1», το οποίο έχει αναδειχθεί στο απόλυτο καλοκαιρινό hit! Μετά την επιτυχία του πλατινένιου άλμπουμ «Τα Καλά Κορίτσια», η αγαπημένη τραγουδίστρια συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις και να κατακτά τις καρδιές των θαυμαστών της.

Το «Νούμερο 1», που κυκλοφορεί από την Panik Records, αναδεικνύει το ταλέντο και τη θετική ενέργεια της Josephine. Με μουσική και στίχους από τον Apon, ο οποίος έχει συνεργαστεί επανειλημμένα με την καλλιτέχνιδα σε προηγούμενες επιτυχίες όπως τα «Τηλέφωνο» και «Μοίρα», το τραγούδι αποτελεί μια δυναμική εξέλιξη στη λίστα επιτυχιών της.

Το music video του «Νούμερο 1» συνοδεύει το τραγούδι με μια εντυπωσιακή αισθητική και γεμάτη ενέργεια εικόνα. Η σκηνοθεσία ανήκει στον Nick Marianos, ο οποίος αποτύπωσε με επιτυχία τη δυναμική παρουσία της Josephine και το καλοκαιρινό της mood.

Εκτός από τη νέα της αυτή κυκλοφορία, η Josephine συνεχίζει τις επιτυχημένες συναυλίες της με τον Αντώνη Ρέμο σε Αμερική και Καναδά, ενώ προγραμματίζει τη μεγάλη περιοδεία της σε Ελλάδα και εξωτερικό, με τους Φειδία και Σωτήρη να τη συνοδεύουν σε αυτό το μουσικό ταξίδι.

Με το «Νούμερο 1», η Josephine επιβεβαιώνει τη θέση της ως μια από τις πιο επιτυχημένες και αναγνωρίσιμες ερμηνεύτριες στον ελληνικό μουσικό χώρο και υπόσχεται να συνεχίσει να μας εκπλήσσει με τη δημιουργικότητά της και το ταλέντο της! Άκουσε παρακάτω τη νέα αυτή κυκλοφορία.

Η Josephine συνεχίζει το σερί επιτυχιών με το «Νούμερο 1»

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024