211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Josephine: Φωτογραφίες από το σπίτι της εντυπωσιακής τραγουδίστριας

Josephine σπίτι τραγουδίστριας φωτογραφίες
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Όσα μας έχει δείξει μέσα από το Instagram. 

Η Josephine είναι από τις τραγουδίστριες που έχουν ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια με τις επιτυχίες και την εκρηκτική της παρουσία επί σκηνής. Ο συνδυασμός των δύο τελευταίων έχει οδηγήσει στο μοναδικό της ταλέντο αλλά και σε πολλές επιτυχημένες συνεργασίες με άλλους καλλιτέχνες επί σκηνής. Για παράδειγμα, τον χειμώνα που μας πέρασε την τραγουδίστρια απολαύσαμε σε ακόμα μία πολύ επιτυχημένη σειρά εμφανίσεων στη σκηνή του Έναστρον, μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη και τον Snik.

Το καλό της και νεανικό γούστο φαίνεται όχι μόνο στη σκηνή και τις επιλογές των outfits της, αλλά και στη διακόσμηση του προσωπικού της χώρου, του σπιτιού της που πολλές φορές μας έχει δείξει μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Με το γκρι και το μπεζ να είναι τα βασικά χρώματα στη διακόσμηση, το σαλόνι από το σπίτι της είναι απόλυτα καλόγουστο, φωτεινό και νεανικό. Άνετοι καναπέδες, ένα μεγάλο κρεβάτι και πολλά μαξιλάρια δίνουν την απόλυτη cozy νότα στον χώρο της. Δες παρακάτω τις φωτογραφίες που η ίδια έχει μοιραστεί.

Josephine: Φωτογραφίες από το σπίτι της εντυπωσιακής τραγουδίστριας

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024