211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Josephine: Επιστρέφει με το νέο της album ‘Τα Καλά Κορίτσια’

Josephine 2023-2024 ποσειδωνιο ta kala koritsia stixoi
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε κυκλοφορεί η νέα της ολοκληρωμένη δουλειά;

Η Josephine, επιστρέφει με το νέο της album «Τα Καλά Κορίτσια» και μας χαρίζει τις νέες επιτυχίες. O δεύτερος δίσκος της θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου από την Panik Records σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και περιλαμβάνει 15 μοναδικά τραγούδια.

Μεταξύ των οποίων και κάποιες από τις πιο πρόσφατες επιτυχίες της, όπως το «Τηλέφωνο», το «Μπερδέματα», το «Κύμα μου», το «Είσαι μια Θεά» καθώς και το ντουέτο της με τον Πέτρο Ιακωβίδη, «Γεια σου». Τη μουσική και τους στίχους των τραγουδιών στο νέο album, έχουν γράψει, πολλοί εμπνευσμένοι και επιτυχημένοι δημιουργοί, χαρίζοντάς μας μία συναρπαστική μουσική πρόταση, μεταξύ των οποίων ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Apon, ο IamStrong, o Βασίλης Κουμεντάκος, ο Λεωνίδας Σώζος, ο Χρήστος Σαντικάι, ο Γιάννης Φρασέρης και πολλοί ακόμα.

Πού τραγουδάει η Josephine τον χειμώνα 2023 – 24 

Παράλληλα, την εκρηκτική τραγουδίστρια βλέπουμε στην πίστα του Ποσειδώνιο μαζί με τον νέο της οικοδεσπότη, Θοδωρή Φέρρη. Με απόλυτη ενέργεια και διάθεση, ο αγαπημένος καλλιτέχνης, μαζί με την Josephine, ανεβαίνουν στην πίστα του αγαπημένου και ιστορικού στεκιού της παραλιακής και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που – όπως θα ήταν αναμενόμενο – κλέβει τις εντυπώσεις. Η επανέναρξη των εμφανίσεων έγινε την Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου και έκτοτε, κάθε Παρασκευή – δες εδώ όλα τα σχήματα της Παρασκευής – και Σάββατο παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Josephine: Επιστρέφει με το νέο της album ‘Τα Καλά Κορίτσια’ – Τα κομμάτια: 

01. Μοίρα
02. Τα καλά κορίτσια
03. Τηλέφωνο
04. Πριγκίπισσα
05. Καφρέφτη, καθρεφτάκι μου
06. Μπερδέματα
07. Game
08. Μάλα
09. Απαγορεύεται
10. Είσαι μια Θεά
11. Έρωτά μου
12. Pirkaya
13. Κύμα μου
14. Γειά σου (Πέτρος Ιακωβίδης)
15. Πολύ πολύ (Trannos)

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024