211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Josephine: Δες πότε κυκλοφορεί το τραγούδι «Μύθος»

Josephine
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η τραγουδίστρια επιστρέφει με το νέο της τραγούδι ‘Μύθος’, συνοδευόμενο από ένα εντυπωσιακό βίντεο κλιπ.

Η Josephine ετοιμάζεται να μας ξεσηκώσει με το νέο της τραγούδι “Μύθος”, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή, 30 Αυγούστου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις μουσικές της επιλογές, και αυτή τη φορά συνεργάζεται με κορυφαίους δημιουργούς για ένα ακόμα hit που θα αγαπηθεί από το κοινό.

Το τραγούδι “Μύθος” έχει γραφτεί από τον Βασίλη Κουμεντάκο και τον Λεωνίδα Σώζο, δύο καταξιωμένους δημιουργούς που έχουν συνδέσει το όνομά τους με μεγάλες επιτυχίες της ελληνικής μουσικής σκηνής. Με την εμπειρία και το ταλέντο τους, οι δύο συνθέτες έχουν δημιουργήσει ένα κομμάτι που υπόσχεται να γίνει αγαπημένο τόσο στο ραδιόφωνο όσο και στις ψηφιακές πλατφόρμες.

Η Josephine, γνωστή για τη δυναμική παρουσία της και τη μοναδική της φωνή, θα μας παρουσιάσει το “Μύθος” μέσα από ένα εντυπωσιακό βίντεο κλιπ που σκηνοθέτησε ο Τάσος Ξιαρχό. Ο σκηνοθέτης, με το χαρακτηριστικό του στυλ και την καλλιτεχνική του ματιά, θα δώσει μια ιδιαίτερη οπτική διάσταση στο τραγούδι, ενισχύοντας το αποτέλεσμα ακόμα περισσότερο!

Η κυκλοφορία του τραγουδιού θα γίνει μέσω της Panik Records, της δισκογραφικής εταιρείας που στηρίζει τη Josephine από την αρχή της καριέρας της. Οι προσδοκίες είναι υψηλές, καθώς κάθε νέα κυκλοφορία της τραγουδίστριας προκαλεί ενθουσιασμό και συζητήσεις στα social media! Δες παρακάτω το teaser και πάρε μια γεύση.

Josephine: Δες πότε κυκλοφορεί το τραγούδι «Μύθος»

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024