211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Josephine: Στην απονομή του πλατινένιου της δίσκου «100%»

Josephine 2023-2024 πιστες αθηνα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Στιγμιότυπα από την ξεχωριστή στιγμή της τραγουδίστριας. 

Η Josephine κυκλοφόρησε φέτος το άλμπουμ της «100%» και η νέα της αυτή κυκλοφορία έγινε πλατινένια. Μέσα από μία μοναδική βραδιά, στο «Privilege Athens», με θέα την Ακρόπολη, η τραγουδίστρια το γιόρτασε για τα καλά.

Η τραγουδίστρια και η δισκογραφική της εταιρεία, Panik Records υποδέχθηκαν τους καλεσμένους και τους παρουσίασαν μια βραδιά γεμάτη κέφι, ενέργεια και επιτυχίες. Την απονομή έκανε ο CEO της εταιρείας, Γιώργος Αρσενάκος. Η Josephine παρέλαβε την τιμητική πλακέτα και ευχαρίστησε προσωπικά τον Γιώργο Αρσενάκο που πίστεψε σε εκείνη.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Αναστάσιος Ράμμος, ο Γιώργος Κακοσαίος, η Έλενα Τσαγκρινού, οι Alcatrash, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας, ο Γιάννης Αρβανιτίδης, η Αναστασία, ο DJ Stephan, ο Στέλιος Λεγάκης, οι OtherView, η Kony, οι Enorasis και οι Prestige the Band είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες που έδωσαν το παρών.

Παράλληλα, την τραγουδίστρια ακούμε κάθε εβδομάδα δυναμικά από τον χώρο του Έναστρον . Εκεί η τραγουδίστρια συνεχίζει τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις της μαζί με τον  Γιώργο Σαμπάνη και τον Snik.

Josephine: Στην απονομή του πλατινένιου της δίσκου «100%»

Γιώργος Αρσενάκος - Γιώργος Κακοσαίος - Josephine - 100% - απονομή

Γιώργος Αρσενάκος - Ράνια Κωστάκη - Josephine - 100% - απονομή

Josephine - 100% - απονομή

Josephine - 100% - απονομή

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024