211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ήβη Αδάμου: Πότε κυκλοφορεί το νέο της άλμπουμ;

Ήβη Αδάμου επιτυχιες 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Είναι μόλις λίγες μέρες μακριά!

Ύστερα από πάρα πολλά χρόνια, η Ήβη Αδάμου επιστρέφει με το τρίτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της καριέρας της και ετοιμάζεται να κάνει το comeback αυτό με πολύ δυναμικό τρόπο. Η τραγουδίστρια θα κυκλοφορήσει το άλμπουμ με τίτλο «Δικό μου» από την panik Records πολύ σύντομα.Η Ήβη Αδάμου (Αγία Νάπα, 24 Νοεμβρίου 1993) είναι Ελληνοκύπρια τραγουδίστρια. Έγινε γνωστή το 2009 μέσα από το ελληνικό μουσικό σόου The X-Factor 2 του ANT1. Το 2012, εκπροσώπησε την Κύπρο στη Eurovision, με το τραγούδι “La La Love”, κατακτώντας την 16η θέση. Ανήκει στο δυναμικό της Panik Records.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό μέσα από τα social media, ο νέος της δίσκος θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022. Η δισκογραφική της εταιρεία αποκάλυψε αυτή την πληροφορία ενώ μοιράστηκε και το εξώφυλλό του μέσα από μία ανάρτηση.

Οι δύο προηγούμενοι δίσκοι της είχαν κυκλοφορήσει την προηγουμένη δεκαετία από τη Sony. Ο πρώτος, με τίτλο «Καλοκαίρι Στην Καρδιά» κυκλοφόρησε το 2010, ενώ το 2011 κυκλοφόρησε το άλμπουμ «Σαν Ένα Όνειρο». Έκτοτε, από εκείνη έχουμε δει πολλά singles και ΕPs.

Παράλληλα, την εντυπωσιακή τραγουδίστρια βλέπουμε και σε μία σειρά εμφανίσεων φέτος που κλέβει τις εντυπώσεις. Συγκεκριμένα, τη βλέπουμε στη σκηνή του  Box Athens μαζί με τον Διονύση Σχοινά. Το πρόγραμμα ολοκληρώνουν ο Κid Young και η Charis Savva.

Δείτε τα διαθέσιμα μουσικά σχήματα το Σάββατο.

Ήβη Αδάμου: Πότε κυκλοφορεί το νέο της άλμπουμ;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024