211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ήβη Αδάμου: έγινε 30 χρονών! Το πάρτι γενεθλίων της όπως το μοιράστηκε

Ήβη Αδάμου εμφανίσεις 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η ανάρτηση της τραγουδίστριας. 

Τα 30 της χρόνια έκλεισε η Ήβη Αδάμου και διοργάνωσε ένα ξεχωριστό πάρτι για τα γενέθλιά της, έχοντας στο πλευρό της αγαπημένα της πρόσωπα.

Λίγο αργότερα, η αγαπημένη τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών από το λαμπερό πάρτι γενεθλίων της. Μάλιστα, σε ένα από τα στιγμιότυπα τη βλέπουμε να φιλάει τον σύζυγό της, Μιχάλη Κουινέλη.

Τα γενέθλια της Ήβης Αδάμου

«Η καρδιά μου ξεχειλίζει από ευγνωμοσύνη και αγάπη για όλους τους καταπληκτικούς φίλους που ήπιαμε παρέα τα 8 τελειωμένα σφηνάκια…Περιτριγυρισμένοι από τους καλύτερους φίλους, γελάσαμε, χορέψαμε και δημιουργήσαμε αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και κάνατε τη χθεσινή βραδιά να μου μείνει αξέχαστη. Στην υγειά της φιλίας λοιπόν, του γέλιου και των περιπετειών που βρίσκονται μπροστά μας! #dirty30s», έγραψε η τραγουδίστρια στην ανάρτησή της.

Ήβη Αδάμου: έγινε 30 χρονών! Το πάρτι γενεθλίων της όπως το μοιράστηκε

Παράλληλα, την τραγουδίστρια το διάστημα αυτό βλέπουμε σε εμφανίσεις ανά την Ελλάδα, χωρίς να τη βλέπουμε σε κάποιο συγκεκριμένο νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας, προς το παρόν. Παράλληλα, αναμένουμε και τα επόμενα βήματά της. Μέχρι τότε, δείτε ποια μπουζούκια στην Αθήνα είναι ανοιχτά και ποιες μέρες!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024