211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δε Σ’ Αφήνω: Ήβη Αδάμου και Daphne Lawrence ενώνουν τις δυνάμεις τους

Δε Σ’ Αφήνω ηβη αδαμου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε κυκλοφορεί το ντουέτο τους; 

Ήβη Αδάμου και Daphne Lawrence ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας τραγουδούν «Δε Σ’ Αφήνω», ένα τραγούδι που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Records, μαζί με music video του. Συγκεκριμένα, τη νέα επιτυχία θα ακούσουμε και επίσημα την Παρασκευή 10 Μαρτίου, ενώ ήδη από τη Δευτέρα 6 Μαρτίου θα ακούγεται αποκλειστικά σε ορισμένα ραδιόφωνα.

Τη μουσική υπογράφουν οι Μιχάλης ΜΕΘ Κουινέλης και Μελωδός και τους στίχους ο Μιχάλης ΜΕΘ Κουινέλης, ενώ φυσικά είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τις συγκεκριμένες δύο τραγουδίστριες να ενώνουν τις φωνές τους. Στο παρακάτω video θα δεις το teaser του τραγουδιού και θα πάρεις μια γεύση από όλα όσα θα ακούσουμε σύντομα.

Η Ήβη Αδάμου πριν από λίγες μόλις μέρες ολοκλήρωσε τις επιτυχημένες εμφανίσεις της, στο πλευρό του  Διονύση Σχοινά στο Box Athens. Η πρεμιέρα τους έγινε την Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου και τρεις σχεδόν μήνες μετά, το Σάββατο αυτό, στις 25 Φεβρουαρίου 2023, έκαναν το φινάλε τους στη συγκεκριμένη σκηνή. Πλέον, αναμένουμε τα επόμενα βήματα της τραγουδίστριας.

Δε Σ’ Αφήνω: Ήβη Αδάμου και Daphne Lawrence ενώνουν τις δυνάμεις τους

 

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024