211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ιουλία Καλλιμάνη: «Τελικά το 7 είναι ο τυχερός μου αριθμός»

Ιουλία Καλλιμάνη ενοικιαζεται περαστικα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

7 μήνες εμφανίσεων, 7/7 η νέα της επιτυχία – Το post της τραγουδίστριας. 

Το Tokyo Theater Athens επέστρεψε για ακόμα μία χρονιά, με ένα νέο πρόσωπο στον χώρο του που χάρισε έναν ακόμα ανεβαστικό χειμώνα διασκέδασης. Αυτή τη φορά, για πρώτη φορά φιλοξένησε στον χώρο του την Ιουλία Καλλιμάνη, μια νεαρή παρουσία στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού που έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια με τις κυκλοφορίες της, ενώ τις βραδιές άνοιγε με τα σετ του ο dj Valentino.

Το σχήμα έριξε αυλαία πριν από λίγες μέρες, στις 13 Μαΐου, ύστερα από 7 μήνες επιτυχημένων εμφανίσεων. Η τραγουδίστρια διέγραψε 7 μήνες απόλυτης επιτυχίας ενώ παράλληλα η νέα της κυκλοφορία, 7/7, έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό της. Για τη… σύμπτωση αυτή μίλησε και η ίδια πρόσφατα μέσα από το Instagram της, γράφοντας:

«7 Μαγικοί μήνες ! 7/7 …Τελικά το 7 είναι ο τυχερός μου αριθμός ! Σας ευχαριστούμε για Αυτό που ζήσαμε φέτος …Επίσης ευχαριστώ πάρα πολύ την επιχείρηση του @tokyotheaterathens τον @voutirakos τον @stavros_voutirakos Και όλη την ομάδα τους ….όλους τους συνεργάτες μου ….Και φυσικά τον μέντορα μου @michaeltouratzidis Αυτό το Σάββατο 13/5 έχουμε closing party!». 

Ιουλία Καλλιμάνη: «Τελικά το 7 είναι ο τυχερός μου αριθμός»

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024