211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ιουλία Καλλιμάνη: Στην οικογένεια της Heaven Music

Ιουλία Καλλιμάνη και Σπύρο Σταμούλης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια νέα αρχή για τη δημοφιλή τραγουδίστρια.

Η Ιουλία Καλλιμάνη, μία από τις ανερχόμενες λαϊκές ερμηνεύτριες της γενιάς της, ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα της με την υπογραφή του δισκογραφικού της συμβολαίου με τη Heaven Music, μέλος του ομίλου ΑΝΤ1. Γνωστή για τις μοναδικές live εμφανίσεις και τις μεγάλες επιτυχίες της που έχουν συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές και streams, η Ιουλία επεκτείνει τους ορίζοντές της σε μια συνεργασία που υπόσχεται να φέρει ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Το συμβόλαιο υπογράφθηκε στα γραφεία της Heaven Music, με τον CEO της εταιρείας, Σπύρο Σταμούλη, να καλωσορίζει θερμά την Ιουλία στην οικογένεια της Heaven. Αυτή η νέα συνεργασία έρχεται ως φυσική συνέχεια της ανοδικής της πορείας στη μουσική σκηνή, κάνοντας ακόμα πιο ισχυρή την παρουσία της στον χώρο.

Η νέα αυτή συνεργασία επισφραγίζεται με την κυκλοφορία του ολοκαίνουργιου τραγουδιού της «Τίποτα Τυχαίο», που αποτελεί μια σύνθεση του αναγνωρισμένου παραγωγού Μιχάλη Τουρατζίδη και με στίχους του Βασίλειου Κύρκου. Το τραγούδι αναμένεται να γίνει ακόμη μία μεγάλη επιτυχία στο ενεργητικό της Ιουλίας, προσθέτοντας ένα ακόμα διαμάντι στο ρεπερτόριό της.

Η νεαρή τραγουδίστρια, παράλληλα με τις ηχογραφήσεις και την προώθηση του νέου της single, συνεχίζει τις καλοκαιρινές εμφανίσεις της ανά την Ελλάδα. Τα live της έχουν κερδίσει τους θαυμαστές με την ενέργειά τους και την αφοπλιστική της παρουσία στη σκηνή, και η συνεργασία με τη Heaven Music αναμένεται να φέρει νέα projects και εκπλήξεις στο κοινό της, που φυσικά ανυπομονούμε να δούμε!

Ιουλία Καλλιμάνη: Στην οικογένεια της Heaven Music

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024