211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ιουλία Καλλιμάνη: Ρεκόρ στο Spotify για το «Από μένα είναι όχι»

Ιουλία Καλλιμάνη 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Κυκλοφόρησε πρόσφατα και έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό.

Μετά από τη συναρπαστική επιτυχία του “Εφτά στα εφτά – 7/7”, η καταξιωμένη Ιουλία Καλλιμάνη επιστρέφει στο μουσικό προσκήνιο με το ολοκαίνουργιο hit single “Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)”.

Το νέο αυτό τραγούδι αποτελεί μια εκρηκτική μπαλάντα, υπογεγραμμένη μουσικά από τον ταλαντούχο Μιχάλη Τουρατζίδη και με στίχους που φέρουν την υπογραφή της Jenny Tsiko.

Η μαγευτική αυτή σύνθεση κυκλοφόρησε στις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής κάτω την ομπρέλα της Panik Platinum, από την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023, συνοδευόμενη από ένα συναρπαστικό μουσικό βίντεο που αναδεικνύει την ερμηνεία και το ταλέντο της τραγουδίστριας.

Η ανερχόμενη αυτή επιτυχία κατάφερε να διαγράψει μία ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία, καθώς μέσα σε μόλις 48 ώρες από την κυκλοφορία της, το τραγούδι ανέβηκε στην κορυφαία πεντάδα των charts, σπάζοντας κάθε ρεκόρ και επιβεβαιώνοντας το εκπληκτικό ταλέντο της καλλιτέχνιδας!

Ιουλία Καλλιμάνη: Ρεκόρ στο Spotify για το «Από μένα είναι όχι»

IMG-69820dfab9e7af3d1766686b6d52a61a-V

Η μεγάλη επιστροφή έρχεται

Παράλληλα, η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια, μετά από μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, βρίσκεται σε πυρετώδη προετοιμασία για την μεγάλη της επιστροφή, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 22 Σεπτεμβρίου, στο επιβλητικό Tokyo Theater Athens.

Αναμένεται μια αξέχαστη βραδιά, καθώς η Ιουλία Καλλιμάνη θα επισκεφθεί την πίστα αυτή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, προσφέροντας στο κοινό της μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης, χορού και επιτυχιών. Δες εδώ αναλυτικά ποιες μέρες λειτουργεί το κάθε σχήμα τον χειμώνα 2024.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024