211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ιουλία Καλλιμάνη: Πού θα την δούμε σε μια ξεχωριστή βραδιά τον Αύγουστο;

Ιουλία Καλλιμάνη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η τραγουδίστρια ενώνει τις δυνάμεις της με τον Παναγιώτη Θεοδωρίδη σε μια μαγευτική βραδιά.

Η Ιουλία Καλλιμάνη, γνωστή για τη μοναδική φωνή και την εντυπωσιακή σκηνική παρουσία της, επιστρέφει με μια μοναδική εμφάνιση το Σάββατο 17 Αυγούστου 2024. Η βραδιά θα πραγματοποιηθεί στο Τσοτύλι, στο Δήμο Βοΐου, και υπόσχεται να είναι μια αξέχαστη εμπειρία για τους φίλους της μουσικής.

Με εκατομμύρια προβολές και streams στις ψηφιακές πλατφόρμες, η Καλλιμάνη έχει καθιερωθεί ως μία από τις πιο αγαπητές ερμηνεύτριες της σύγχρονης μουσικής σκηνής.

Η ξεχωριστή ερμηνεία της έχει κερδίσει τις καρδιές του κοινού, και η συγκεκριμένη συναυλία αναμένεται να είναι γεμάτη από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Ποντιακό Σύλλογο Τσοτυλίου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τσοτυλίου, με την υποστήριξη του Δήμου Βοΐου. Μαζί με την Ιουλία Καλλιμάνη, θα εμφανιστεί και ο αγαπημένος ερμηνευτής της παραδοσιακής μουσικής Παναγιώτης Θεοδωρίδης, ο οποίος θα προσφέρει ένα πρόγραμμα γεμάτο μουσικές εκπλήξεις και θα ανεβάσει τη διάθεση του κοινού στα ύψη.

Η γενική είσοδος για την εκδήλωση είναι 10 ευρώ. Για πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα 6948 683648 και 6983 040338.

Αυτή η βραδιά υπόσχεται να συνδυάσει εξαιρετική μουσική με μοναδική ατμόσφαιρα, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να απολαύσει δύο σπουδαίους καλλιτέχνες σε μια αξέχαστη βραδιά. Μην τη χάσετε!

Ιουλία Καλλιμάνη: Πού θα την δούμε σε μια ξεχωριστή βραδιά τον Αύγουστο;

Ιουλία Καλλιμάνη Τσοτύλι

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024