211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ιουλία Καλλιμάνη: Πότε κυκλοφορεί το «Από Μένα Είναι Όχι»;

Ιουλία Καλλιμάνη εμφανισεις αθηνα μπουζουκια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια νέα κυκλοφορία από την αγαπημένη ερμηνεύτρια.

Μετά την καταιγιστική επιτυχία του “Εφτά στα εφτά – 7/7”, η ταλαντούχα Ιουλία Καλλιμάνη επανέρχεται στο μουσικό προσκήνιο με το νέο της hit single, “Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)”.

Αυτή η δυναμική μπαλάντα φέρει την υπογραφή του μουσικού Μιχάλη Τουρατζίδη και της στιχουργού Jenny Tsiko, υπόσχεται να κατακτήσει τις καρδιές του κοινού με τον μοναδικό της ήχο.

Η κυκλοφορία του νέου τραγουδιού έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023, στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

Η Ιουλία Καλλιμάνη και η ομάδα της είναι έτοιμοι να χαρίσουν μια μοναδική μουσική εμπειρία σε όσους λάτρεις της μουσικής ανυπομονούν να ανακαλύψουν το νέο της τραγούδι.

Το συνοδευτικό music video υπόσχεται να οπτικοποιήσει με εντυπωσιακό τρόπο το «ταξίδι» που μας χαρίζει η μουσική αυτή δημιουργία.

Μέσα από μια συνδυασμένη προσπάθεια ταλέντου και δημιουργικότητας, η Ιουλία Καλλιμάνη επιβεβαιώνει τη θέση της στην κορυφή της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Το “Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)” υπόσχεται να αποτελέσει το επόμενο αγαπημένο κομμάτι στο ρεπερτόριο των θαυμαστών της Ιουλίας Καλλιμάνη.

 

Ιουλία Καλλιμάνη: Πότε κυκλοφορεί το «Από Μένα Είναι Όχι»;

Παράλληλα, η ερμηνεύτρια, μετά την περιοδεία της σε όλη την Ελλάδα, ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα της – δες εδώ όλα τα σχήματα της Αθήνας – , στις 22 Σεπτεμβρίου, στο Tokyo Theater Athens, πίστα στην οποία θα την δούμε για δεύτερη συνεχή χρονιά. Δες εδώ αναλυτικά ποιες μέρες λειτουργεί το κάθε σχήμα τον χειμώνα 2024.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024