211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ιουλία Καλλιμάνη: Έρχεται και φέτος στο Tokyo Theater Athens

Ιουλία Καλλιμάνη νυχτερινο κεντρο αθηνα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε κάνει πρεμιέρα. 

Το Tokyo Theater Athens επέστρεψε τον περασμένο χειμώνα, με ένα νέο πρόσωπο στον χώρο του και χάρισε έναν ακόμα αξεπέραστο χειμώνα διασκέδασης. Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά φιλοξένησε στον χώρο του την Ιουλία Καλλιμάνη, μια νεαρή παρουσία στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού που έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια με τις κυκλοφορίες της.

Η περσινή επιτυχία ήταν τόσο μεγάλη που δεν θα μπορούσε να μην επαναληφθεί! Η αγαπημένη ερμηνεύτρια ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ίδια πίστα μέσα από μια πρεμιέρα που είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα το νυχτερινό κέντρο μοιράστηκε την είδηση μέσα από το Instagram, γράφοντας:

«Μετά το καλοκαιρινό μας διάλειμμα, ήρθε η ώρα να ανοίξουμε και πάλι τις πόρτες μας! Συνεχίζουμε με την εκρηκτική @iouliakallimani_official να μας μαγεύει στο stage του Tokyo Theater με την ερμηνεία της και την υπέροχη παρουσία της!
Μαζί μας θα είναι και ο μοναδικός @valentino_official_gr βάζοντας κι αυτός τις μουσικές πινελιές του!
Ξεκινάμε στις 22/9 και θα είμαστε κοντά σας κάθε Παρασκευή & Σάββατο!».

Παράλληλα, η τραγουδίστρια μόλις κυκλοφόρησε μια ακόμα νέα επιτυχία, με την οποία θα μας υποδεχθεί ανανεωμένη στην ίδια σκηνή. Δες εδώ αναλυτικά ποιες μέρες λειτουργεί το κάθε σχήμα τον χειμώνα 2024.

Ιουλία Καλλιμάνη: Έρχεται και φέτος στο Tokyo Theater Athens

Ιουλία Καλλιμάνη

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024