211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ιουλία Καλλιμάνη: «Άλλο ένα μαγικό διήμερο μαζί. Σας αγαπώ! Συνεχίζουμε»

Ιουλία Καλλιμάνη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η τραγουδίστρια συνεχίζει την αμείωτη επιτυχία.

Μπορεί να είναι μόλις η δεύτερη σεζόν της στην πίστα του «Tokyo Theater Athens», αλλά και στο τιμόνι σχημάτων στην Αθήνα γενικότερα, και όμως, η Ιουλία Καλλιμάνη φαίνεται πως έχει κερδίσει την αμέριστη αγάπη του κοινού και την εμπιστοσύνη του, καθώς κάθε εβδομάδα στο αγαπημένο στέκι της Αθήνας επικρατεί το αδιαχώρητο.

Και δε μιλάμε για έναν ή δύο μήνες επιτυχίας. Την πρεμιέρα της η τραγουδίστρια είχε κάνει στις 22 Σεπτεμβρίου, κάτι που σημαίνει πέντε γεμάτους μήνες συνεχούς επιτυχίας και συνεχίζει ακάθεκτη. Πρόσφατα μάλιστα έκανε μια ανάρτηση και μας έδωσε μια γεύση από τις εμφανίσεις της αυτές, γράφοντας: «Άλλο ένα μαγικό διήμερο μαζί. Σας αγαπώ! Συνεχίζουμε».

Ιουλία Καλλιμάνη: «Άλλο ένα μαγικό διήμερο μαζί. Σας αγαπώ! Συνεχίζουμε»

Η Ιουλία Καλλιμάνη επέστρεψε στην ίδια πίστα μέσα από μια πρεμιέρα που έγινε την Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου – δες εδώ τις επερχόμενες πρεμιέρες. 

Παράλληλα, τις επόμενες μέρες ετοιμάζεται να συστήσει και τη νέα της επιτυχία που έχει τον τίτλο «Αναισθησία» και το μόνο σίγουρο είναι πως θα γίνει ένα από τα απόλυτα χιτ του επόμενου διαστήματος. Δες την παρακάτω ανάρτησή της και πάρε μια γεύση από τραγούδι που έρχεται τις επόμενες μέρες – το μόνο βέβαιο; Ότι θα αγαπηθεί πολύ από το κοινό της.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024