211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ιουλία Καλλιμάνη: Ακόμα μία απόδειξη ότι θα είναι το επίκεντρο φέτος

Ιουλία Καλλιμάνη τοκιο theater αθηνα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Αναμφίβολα είναι η χρονιά της!

Αναμφίβολα, η φετινή χρονιά φαίνεται να είναι η καλύτερη περίοδος για την εξαιρετικά ταλαντούχα Ιουλία Καλλιμάνη. Το όνομά της αναμένεται να αφήσει ανεξίτηλο στίγμα στο χώρο της διασκέδασης και της ελληνικής μουσικής σκηνής γενικότερα. Μετά από μια σειρά επιτυχιών που έχουν λατρευτεί από το κοινό, η αγαπημένη τραγουδίστρια αναλαμβάνει πλέον τα ηνία του προγράμματος σε μία από τις πιο διάσημες πίστες της Αθήνας.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η Καλλιμάνη θα βρεθεί στη σκηνή του Tokyo Theater Athens με ένα εκρηκτικό πρόγραμμα που υπόσχεται να ξεσηκώσει το κοινό. Ωστόσο, η εκπληκτική τραγουδίστρια ετοιμάζεται για μία ακόμα σημαντική αλλαγή που θα την καθιερώσει ως το απόλυτο επίκεντρο της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Η νεαρή τραγουδίστρια ανακοίνωσε πρόσφατα τη συμμετοχή της στη δισκογραφική οικογένεια της Panik Records, μία από τις κορυφαίες στην Ελλάδα. Αυτή η σημαντική εξέλιξη δείχνει ότι η ταλαντούχα καλλιτέχνιδα είναι έτοιμη να κατακτήσει νέα ρεκόρ στην καριέρα της. Τα κομμάτια που θα παρουσιάσει στο άμεσο μέλλον αναμένεται να κλέψουν τις εντυπώσεις, αντικατοπτρίζοντας το μεγάλο ταλέντο.

Η ίδια η δισκογραφική εταιρεία ανακοίνωσε τη συμφωνία με μία φωτογραφία που αποτυπώνει τη στιγμή της υπογραφής του συμβολαίου, δείχνοντας τον ενθουσιασμό και τη χαρά για αυτήν τη συνεργασία.

«Η Panik Records υποδέχεται και καλωσορίζει στη μεγάλη μουσική οικογένειά της την @iouliakallimani_official την ταλαντούχα λαϊκή ερμηνεύτρια που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.

Η υπογραφή των συμβολαίων με τον CEO της Panik Records, @g_arsenakos, έγινε σε κλίμα χαράς, παρουσία του team της εταιρείας.

Αύριο Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, η Panik Records και η Ιουλία Καλλιμάνη θα μοιραστούν με τον κόσμο το ολοκαίνουργιο hit της
«Ανεξήγητο Κακό (Τα Πάντα Ερωτεύτηκα)» σε μουσική @michaeltouratzidis και στίχους Γιάννη Κωνσταντίνου».

Ιουλία Καλλιμάνη: Ακόμα μία απόδειξη ότι θα είναι το επίκεντρο φέτος

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024