211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Imam Baildi: Για ένα επετειακό «Full Moon Party» στο «Bolivar Beach Bar»

οι Imam Baildi σε νεα εμφανιση
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Προετοιμάσου για το πιο ξεχωριστό πάρτι του καλοκαιριού

Φέτος, oι Imam Baildi κλείνουν αισίως δέκα χρόνια δυναμικής παρουσίας στο ελληνικό πεντάγραμμο και το γιορτάζουν με τις πιο ξεχωριστές εμφανίσεις! Ύστερα από την ξεχωριστή βραδιάς που χάρισαν στους φανς τους από την Τεχνόπολη, στις αρχές Ιουλίου, ετοιμάζονται να μας παρουσιάσουν ακόμα μια πολύ ξεχωριστή βραδιά.

Την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, oι αξεπέραστοι Imam Baildi κατηφορίζουν προς την παραλιακή για να μας παρουσιάσουν μία και μοναδική  εμφάνιση κάτω από την τελευταία καλοκαιρινή πανσέληνο στο «Bolivar Beach Bar», με αφορμή την ολοκλήρωση δέκα χρόνων από τη δημιουργία τους.

Το νέο αυτό «Full Moon Party» έρχεται στις αρχές του φθινοπώρου για να μας κάνει να αποχαιρετήσουμε το φθινόπωρο με τον πιο ανεβαστικό τρόπο και τις μεγαλύτερες επιτυχίες του αγαπημένου συγκροτήματος που έχει κερδίσει μια μεγάλη θέση στην καρδιά και τις προτιμήσεις του κοινού.

Imam Baildi: Το επόμενο βήμα

Παράλληλα,το συγκρότημα ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του νέου του δίσκου, που αναμένεται να κερδίσει και πάλι τις καλύτερε εντυπώσεις και αναδείξει πολλές μεγάλες επιτυχίες ακόμα για εκείνους. Ο νέος αυτός δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2017 και εμείς μετράμε το χρόνο αντίστροφα με μεγάλη ανυπομονησία! Προς το παρόν, άκουσε εδώ το νέο τραγούδι τους που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024