211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ηλίας Βρεττός: Τραγουδά κρεμασμένος στον αέρα και γίνεται TikTok viral

Ηλίας Βρεττός mezzo κρεμασμένος στον αέρα νέα εμφάνιση
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι νέες του εμφανίσεις στο Mezzo θα κλέψουν το ενδιαφέρον.

Στον πυκνό ιστό διασκέδασης της Αθήνας, ένας πόλος ξεχωρίζει και φωτίζει τις νύχτες μας. Το Mezzo Athens, ανανεωμένο και λαμπερό, ανοίγει τις πύλες του για μια ακόμα σεζόν γεμάτη εκπλήξεις και ταλέντα. Στον πυρήνα αυτού του μοναδικού σχήματος βρίσκεται ο Ηλίας Βρεττός, πιστός συνοδοιπόρος της επιτυχίας.

Αλλά φέτος, μαζί του, προστίθεται ένα νέο αστέρι στον χάρτη της μουσικής, η Χριστίνα Σάλτη, που αναλαμβάνει να συνεχίσει την πορεία που άφησε πίσω της η προηγούμενη Demy.

Το διάσημο hotspot βρίσκεται στο Θησείο, στην καρδιά της πόλης, όπου οι συναντήσεις των ταλαντούχων γίνονται ένα συχνό φαινόμενο. Ο Ηλίας Βρεττός, με την εμβληματική του παρουσία, αναλαμβάνει τον ρόλο του καθοδηγητή σε μια περιπλάνηση μέσα από τις νότες και τις επιτυχίες του.

Και κάθε Σάββατο και Κυριακή, το Mezzo Athens υπόσχεται μια ακόμα μοναδική βραδιά, με τη συμμετοχή των Natasha Kay και του Βαγγέλη Μολέ, ενώ στα decks χορεύει ο dj Theo Kindis. Καλωσορίζουμε την μοναδική αυτή εμπειρία, μια συνύπαρξη της τέχνης και της ψυχαγωγίας, που αναζωογονεί τη νυχτερινή μας ζωή.

Λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα αυτή, τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο με το σόου του αγαπημένου καλλιτέχνη, ο οποίος… «αιωρείται» την ώρα που τραγουδάει. Όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο, ο τραγουδιστής απαθανατίζεται να τραγουδά από ψηλά, κρατώντας με το ένα του χέρι το γάντζο μιας μεγάλης ασημένιας μπάλας που έχει τοποθετηθεί στο κέντρο. Η μπάλα αποκτά ύψος και εκείνος τραγουδά από ψηλά. Ένα από τα σχόλια στα social media, γράφει: «Τα ‘χουν δυσκολέψει τα μπουζούκια».

Ηλίας Βρεττός: Τραγουδά κρεμασμένος στον αέρα και γίνεται TikTok viral

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024