211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ηλίας Βρεττός: Ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Panik Platinum

Ηλίας Βρεττός εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες στιγμιότυπα

Η Panik Platinum και ο Ηλίας Βρεττός συνεχίζουν την επιτυχημένη συνεργασία τους και επίσημα, αφού ο τραγουδιστής βρέθηκε στα γραφεία της δισκογραφικής εταιρείας για να ανανεώσει το συμβόλαιό του.  Μαζί με τον CEO της Panik Entertainment Group, Γιώργο Αρσενάκο, και παρουσία της ομάδας της εταιρείας, ο αγαπημένος τραγουδιστής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Δες επίσης: Melisses και Τάμτα ξανά μαζί! Τι νέα συνεργασία ετοιμάζουν;

Η Βρεττός αποχώρησε από την  Cobalt Music  και βρέθηκε στη νέα του δισκογραφική στέγη το 2017. Μαζί, έχουν κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ, το  Σωστό Μου Λάθος, που κυκλοφόρησε πρόσφατα και πολλά singles. Πλέον, αναμένουμε τα επόμενα βήματα της συνεργασίας τους που θα δούμε σύντομα.

Δες επίσης: Αθηνών Αρένα | Υπέρλαμπρη πρεμιέρα για Βανδή – Ρέμο!

Παράλληλα, ο τραγουδιστής συνεχίζει τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις του στην πίστα του Tokyo Athens, ένα club που πρώτη φορά φέτος φιλοξενεί live πρόγραμμα και ο τραγουδιστής εγκαινίασε την αλλαγή αυτή. Φυσικά, γνωρίζει τεράστια επιτυχία και το πρόγραμμά του έχει αγκαλιαστεί θερμά από το κοινό του με αποτέλεσμα να είναι ένα από τα πιο πρωταγωνιστικά της σεζόν. Δες παρακάτω τις φωτογραφίες από τη νέα υπογραφή του συμβολαίου του τραγουδιστή που έγινε πριν από λίγες μέρες!

Ηλίας Βρεττός: Ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Panik Platinum

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024