211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ηλίας Βρεττός: Η συγκινητική ανάμνηση για το ατύχημά του πριν 3 χρόνια

Ηλίας Βρεττός που τραγουδαει κρατησεις εμφανισεις μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η ανάρτηση του αγαπημένου καλλιτέχνη. 

Πριν από περίπου τρία χρόνια ακριβώς, ο Ηλίας Βρεττός είχε ένα τροχαίο ατύχημα. Ήταν τόσο σοβαρό που παραλίγο να του στοιχίσει την ζωή του και έμεινε στο νοσοκομείο αρκετό καιρό.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Μετά από πολλά χειρουργεία και καιρό αποκατάστασης, ο τραγουδιστής κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα που του δημιουργήθηκαν. Τώρα, τρία χρόνια μετά το δυσάρεστο συμβάν ο Ηλίας Βρεττός έκανε ένα συγκινητικό ποστ στο Instagram.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

«Πριν από 3 χρόνια είχα έρθει με πατερίτσες και φρεσκοχειρουργημένες φωνητικές χορδές στην Νάξο με τους γιατρούς και φίλους μου @mariannakorre @nikbaxevanos
Δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω ούτε να περπατήσω τότε.
Με έφεραν στην Παναγία την Αργοκοιλιώτισσα και το θαυματουργό σπήλαιό Της με το αγίασμα που βγαίνει μέσα από το βράχο! Έκανα τάμα να με αξιώσει να γίνω καλά και να έρθω να Την ευχαριστήσω, καταφέρνοντας να ανέβω τα σκαλιά Της στο σπήλαιο που τότε δεν μπορούσα! Σήμερα εκπλήρωσα το Τάμα μου και μόλις συνειδητοποίησα πως εντελώς τυχαία σήμερα με το παλαιό ημερολόγιο είναι του προφήτη Ηλία και γιορτάζω! Απίστευτα συναισθήματα και θεόσταλτες συμπτώσεις με κάνουν να χαμογελάω πολύ πλατιά σήμερα! Σας αγαπάω! Βοήθεια μας και μεγάλη η χάρη της Παναγίας μας!

Ηλίας Βρεττός: Η συγκινητική ανάμνηση για το ατύχημά του πριν 3 χρόνια

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024