211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ηλίας Βρεττός: Το μήνυμά του μετά την πρεμιέρα στο Omega Stage

Ηλίας Βρεττός
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τρίτης με τη Λένα Παπαδοπούλου.

Το Omega Stage Athens από το βράδυ της Τρίτης, 12 Μαρτίου 2024 επέστρεψε με μια πολύ δυναμική έναρξη. Ο Ηλίας Βρεττός και η εκρηκτική Λένα Παπαδοπούλου έδωσαν το πρώτο τους ραντεβού με το κοινό τους και παρουσίασαν μια πρόγραμμα που ξεσήκωσε για τα καλά την Αθήνα – δες εδώ πότε ξεκινούν και άλλα σχήματα. 

Το σχήμα αυτή τη φορά ολοκληρώνουν ο Κώστας Ορφανίδης, η Κωνσταντίνα και ο Γιάννης Παλαιολόγος, μια ομάδα νεαρών καλλιτεχνών που ανοίγουν τις βραδιές και το πρόγραμμα που ξεχωρίζει με τον καλύτερο τρόπο.

Οι δύο καλλιτέχνες παρέλαβαν τη σκυτάλη από τους Γιώργο Τσαλίκη και Χρήστο Μενιδιάτη, οι οποίοι πολύ πρόσφατα έκαναν εκεί το φινάλε τους.

Η βραδιά της πρεμιέρας ήταν κάτι παραπάνω από δυναμική, με το νυχτερινό κέντρο να είναι κατάμεστο από τους θαυμαστές των δύο καλλιτεχνών:

Ηλίας Βρεττός: Το μήνυμά του μετά την πρεμιέρα στο Omega Stage

Φυσικά, μετά την πρεμιέρα, ο αγαπημένος τραγουδιστής έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό, γράφοντας: «Λένε πως…
1 εικόνα = 1000 λέξεις
Βάλτε εσείς τις λέξεις για τη χθεσινή μας πρεμιέρα, ημέρα ΤΡΙΤΗ @omega_stage_athens κι εγώ θα βάλω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Η συνέχεια το ΠαρασκευοΣάββατο και δεν μπορώ να περιμένω…».

Όπως είπε και ο ίδιος, βρισκόμαστε εν αναμονή του πρώτου Παρασκευοσάββατου, στο οποίο σίγουρα θα επικρατήσει το αδιαχώρητο!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024