211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ηλίας Βρεττός: Στο «Mezzo Athens Party Stage» και τον χειμώνα 2024

Ηλίας Βρεττός Mezzo athens τραγουδια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε κάνει πρεμιέρα;

Στο λαμπερό σκηνικό του Αθηναϊκού κέντρου, το  Mezzo Athens  ετοιμάζεται να μας εντυπωσιάσει με τη δυναμική ανανέωσή του για τη δεύτερη σεζόν της λειτουργίας του. Ο Ηλίας Βρεττός, απόλυτος πρωταγωνιστής της επιτυχίας, διατηρεί τον ρόλο του ηγέτη, ενώ πλαισιώνεται από ένα νέο, φρέσκο ταλέντο, τη Χριστίνα Σάλτη, που αναλαμβάνει τη θέση που κατείχε πέρσι η Demy.

Αυτό το διάσημο σημείο συνάντησης στο Θησείο, στην οδό Ασωμάτων, αποτελεί τώρα τον πόλο έλξης για όσους αναζητούν μια νύχτα γεμάτη μουσική και διασκέδαση. Ο Ηλίας Βρεττός αναλαμβάνει τον ηγετικό ρόλο στο πρόγραμμα και υπόσχεται μια ακόμα μοναδική σεζόν.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για αυτό το νέο μουσικό σχήμα που ετοιμάζεται να αναστατώσει τον χάρτη της Αθήνας, καθώς η πρεμιέρα του είναι προ των πυλών. Το πρώτο τους ραντεβού με το κοινό προγραμματίζεται για το Σάββατο, 21 Οκτωβρίου, και από εκεί και πέρα θα είναι διαθέσιμοι κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 21 Οκτωβρίου. Συμμετέχουν επίσης η Natasha Kay και ο Βαγγέλης Μολές, ενώ στα decks βρίσκεται ο dj Theo Kindis.

Ηλίας Βρεττός: Στο «Mezzo Athens Party Stage» και τον χειμώνα 2024

Ηλίας Βρεττός: Για δεύτερη χρονιά στο «Mezzo Athens Party Stage»

Ηλίας Βρεττός: Για δεύτερη χρονιά στο «Mezzo Athens Party Stage»

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024