211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ηλίας Βρεττός: Οι φωτογραφίες με την αγαπημένη του λίγο πριν τον γάμο τους

Ηλίας Βρεττός καλοκαίρι φωτογραφίες
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τι δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό.

Ο Ηλίας Βρεττός διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του. Τα επαγγελματικά του οδεύουν από το καλό στο καλύτερο, ενώ την ίδια στιγμή ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, Αναστασία Δεληγιάννη.

Ο γάμος του ζευγαριού θα πραγματοποιηθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του διάσημους τραγουδιστή, την Κύμη και θα έχει στο πλευρό του φίλους και συγγενείς. Χθες, ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες με την Αναστασία Δεληγιάννη. «Σηκώνοντας ήδη τα οικογενειακά βάρη @anastasia_dell. Lets do this…#proweddingday #ourwedding #thankuall», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Παράλληλα, ο τραγουδιστής πραγματοποιεί διάφορες εμφανίσεις ανά την Ελλάδα, ενώ ήδη έχει προγραμματίσει και τα βήματά του για το φθινόπωρο, καθώς θα κάνει μια σειρά συναυλιών σε Αμερική και Καναδά μαζί με την Έλλη Κοκκίνου. Τέλος, η πρόσφατη κυκλοφορία του με τίτλο «Ως το άπειρο» έχει ήδη αγαπηθεί πολύ από το κοινό του και έχει αναδειχθεί σε μια ακόμα επιτυχία του. Τον χειμώνα επίσης τον απολαύσαμε σε μία σειρά εμφανίσεων που αγαπήθηκαν στο VOE Athens.

Ηλίας Βρεττός: Οι φωτογραφίες με την αγαπημένη του λίγο πριν τον γάμο τους

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024