211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ηλίας Καμπακάκης: Πότε κυκλοφορεί και επίσημα το «Πόσο Μου Λείπει»

Ηλίας Καμπακάκης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια επανεκτέλεση που περιμένουμε με αγωνία. 

Λίγες ημέρες πριν, ο Ηλίας Καμπακάκης εξέπληξε ευχάριστα τους φίλους του στο διαδίκτυο.

Με ένα βίντεο που ανέβασε στο TikTok, ο διάσημος καλλιτέχνης εμφανίζεται στη σκηνή του Φωταέριου, ερμηνεύοντας το αγαπημένο ρεφρέν του τραγουδιού “Πόσο μου λείπει”.

Αυτό το κομμάτι, που πριν 22 χρόνια είχε γίνει γνωστό μέσα από τη φωνή του Σώτη Βολάνη, τώρα επιστρέφει με νέα ζωντάνια και ανανεωμένη εκτέλεση από τον Καμπακάκη.

Αυτή η εκπληκτική εμφάνιση ήταν ένα προάγγελμα για τη νέα δισκογραφική του κυκλοφορία, η οποία θα διανεμηθεί επίσημα στις 15 Μαρτίου 2024, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος με ενθουσιασμό στη λεζάντα: “Ακούστε το για πρώτη φορά και δυνατά στις 15/3”.

Από την άλλη, η δισκογραφική εταιρεία του, γράφει: «Το νέο τραγούδι του @ilias_kampakakis έρχεται με φόρα από τα… παλιά!
Πρόκειται για μια από τις πιο αυθεντικές και ιδιαίτερα ξεχωριστές φωνές της γενιάς του, έχοντας ερμηνεύσει δεκάδες τραγούδια που έχουν γίνει επιτυχίες κι έχοντας παράλληλα συνθέσει τραγούδια που ερμηνεύονται από άλλους τραγουδιστές κι έχουν αγαπηθεί από το κοινό. 🙌🏻

22 χρόνια μετά την πρώτη εκτέλεση ο Ηλίας Καμπακάκης δίνει νέα πνοή και νέα δυναμική στο τραγούδι «Πόσο μου Λείπει» που είχε τραγουδήσει το 2002 ο Σώτης Βολάνης, έχοντας μάλιστα υπογράψει μουσική και στίχους. 🎶

Με τον δικό του μοναδικό τρόπο, που τον έχει κάνει να ξεχωρίζει και να θεωρείται ένας από τους πλέον ερωτικούς ερμηνευτές στη χώρα, ο Ηλίας Καμπακάκης βάζει τη δική του σφραγίδα στο τραγούδι, το οποίο σίγουρα θα ξαναγίνει ο «ύμνος των χωρισμένων»!

Ακούστε το αποκλειστικά σε επιλεγμένα ραδιόφωνα σε Ελλάδα και Κύπρο από Δευτέρα 11/3 ».

Ηλίας Καμπακάκης: Πότε κυκλοφορεί και επίσημα το «Πόσο Μου Λείπει»

@iliaskampakakis

Το ακουμε πρωτη φωρα και ΔΥΝΑΤΑ στις 15/3 !! Η επανεκτελεση του αγαπημενου μας «Πόσο μου λείπει» του Σωτη Βολανη !! 😍😍

♬ πρωτότυπος ήχος – Ilias Kampakakis

Το Φωταέριο άνοιξε τις πόρτες του για να υποδεχτεί το κοινό του με ένα σχήμα – έκπληξη: ο Γιώργος Μαζωνάκης μπήκε και πάλι στο τιμόνι του προγράμματος και μαζί του ήρθε και ο Ηλίας Καμπακάκης ως μια προσθήκη που κανείς δεν περίμενε!

Μετά από αρκετές αναβολές και παρατάσεις που πήρε το σχήμα επί σχεδόν έναν μήνα, η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα έγινε στις 2 Δεκεμβρίου 2023, Σάββατο, και έκτοτε είναι κοντά στο κοινό με το πιο ανεβαστικό και ανατρεπτικό πρόγραμμα στην πόλη!

Φυσικά, η πρεμιέρα ήταν Sold out και στο νυχτερινό κέντρο επικράτησε ο απόλυτος πανικός, ενώ πλέον το σχήμα έχει κλείσει σχεδόν τρεις μήνες επιτυχίας.

Το στέκι είναι ένα από τα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας με μακρά ιστορία.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024